Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pretenders Row Rybnik 1987
k_523 Tactiek Dawid1
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 32.6
outstanding Schieten adequate
solid Passen poor
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. Lazzeri kopt de bal weg. Calado controleert de bal met de borst. Calado geeft een hoge lob. Caperozzi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Calado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valentín de bal. Valentín passt de bal met de wreef. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulugöz met een snelle inworp. Calado is nu in balbezit. Calado schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 1:0

14e minuut.
Salik geeft de bal voor. Inworp. Sulugöz met de inworp. Calado rent richting de bal. Calado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tatoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoń passt de bal met de wreef. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom schiet op doel. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński passt de bal met de wreef. Sulugöz is nu in balbezit. Sulugöz geeft de bal voor. Tom krijgt zijn hoofd ertegen. Sztanga bokst de bal weg.

17e minuut.
Valentín met een sublieme pass. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado rent richting de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 2:0

18e minuut.
Lazzeri passt de bal in één keer door. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tom maakt een snoekduik en kopt de bal. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz geeft een lange en hoge pass. Tom kopt de bal weg. Klungelig pakt Calado de bal. Calado schiet op doel. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 3:0

22e minuut.
Włodyga is nu in balbezit. Sulugöz verovert de bal door een tackle van achteren. Sulugöz passt de bal in één keer door. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado haalt uit met een fantastische trap. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Calado draait met de bal, schiet en ... Bardahan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulugöz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sulugöz heeft problemen om de bal te vangen. Sulugöz passt de bal met de wreef. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 4:0

27e minuut.
Tom verovert de bal door een tackle van achteren. Osicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alperen met een snel genomen vrije trap. Daar is Calado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bardahan is nu in balbezit. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 5:0

33e minuut.
Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom rent richting de bal. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 6:0

34e minuut.
Calado met een sublieme pass. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik rent richting de bal. Tom onderschept slim de pass. Tom schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tatoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoń passt de bal zonder na te denken. Sulugöz met een sublieme pass. Calado is nu in balbezit. Calado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom passt de bal in één keer door. Sulugöz is nu in balbezit. Sulugöz geeft een lange en hoge pass. Tom maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 22%, Row Rybnik 1987 78%.
The Pretenders - Row Rybnik 1987 6:0

46e minuut.
Cruzalta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sztanga met een sublieme pass. Valentín kopt de bal weg. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado is nu in balbezit. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 7:0

49e minuut.
Osicki rent richting de bal. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz met een sublieme pass. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pestka passt de bal met de wreef. Łapka geeft een lange en hoge pass. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Klungelig pakt Tom de bal. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín onderschept slim de pass. Valentín geeft een hoge lob. Calado krijgt zijn hoofd ertegen. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Waksmundzki komt het veld opgelopen. Soler komt het veld opgelopen. Waksmundzki met een snelle inworp. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz geeft de bal voor. Tom springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Calado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czarnik de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sulugöz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tatoń is nu in balbezit. Tatoń passt de bal met de wreef. Daar is Tom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tom schiet op doel. Czarnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 8:0

62e minuut.
Tatoń speelt de bal door. Tom heeft problemen om de bal te vangen. Tom passt de bal zonder na te denken. Calado probeert de bal met de borst te controleren. Calado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lazzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta rent richting de bal. Tatoń speelt de bal door. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulugöz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sztanga trapt de bal weg van het doel. Valentín rent richting de bal. Tatoń speelt de bal door. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín probeert naar een medespeler te passen. Calado is nu in balbezit. Calado schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 9:0

73e minuut.
Sulugöz passt de bal met de wreef. Calado is nu in balbezit. Czarnik rent richting de bal. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín speelt de bal door. Klungelig pakt Calado de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sztanga met een harde bal richting middenveld. Valentín kopt de bal weg. Tom heeft problemen om de bal te vangen. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Czarnik geeft de bal voor. Pestka probeert de bal met de borst te controleren. Valentín met een sublieme pass. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Calado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 10:0

85e minuut.
Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz met een sublieme pass. Calado rent richting de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Row Rybnik 1987 11:0

87e minuut.
Caperozzi geeft een hoge lob. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Pestka met een sublieme pass. Bobovec rent richting de bal. Bobovec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hudson trapt de bal weg. Valentín kopt de bal weg. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 23%, Row Rybnik 1987 77%.
The Pretenders - Row Rybnik 1987 11:0