Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daru Team The Inception Team
Daru 442 Tactiek młodzi
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 40.7
adequate Schieten formidable
excellent Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Pawlikowski rent richting de bal. Reino is nu in balbezit. Reino geeft de bal voor. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zalluhoğlu geeft de bal voor. Miller kopt de bal weg. Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo schiet op doel. Alkiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 0:1

6e minuut.
Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski geeft de bal voor. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daru Team - The Inception Team 1:1

20e minuut.
Smailbegović geeft de bal voor. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli geeft een hoge lob. Perebento is nu in balbezit. Perebento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Reino onderschept slim de pass. Reino passt de bal met de wreef. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 2:1

27e minuut.
Perebento passt de bal in één keer door. Zeligmanas is nu in balbezit. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. Alkiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daru Team - The Inception Team 2:2

35e minuut.
Pawlikowski met de inworp. Reino rent richting de bal. Reino passt de bal in één keer door. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ... Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 3:2

40e minuut.
Smailbegović is nu in balbezit. Smailbegović schiet op doel. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perebento draait met de bal, schiet en ... Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Perebento controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lisiecki neemt vlug de vrije trap. Fagoppo kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 54%, The Inception Team 46%.
Daru Team - The Inception Team 3:2

48e minuut.
Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Reino rent richting de bal. Reino passt de bal zonder na te denken. Perebento rent richting de bal. Perebento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zalluhoğlu geeft een lange en hoge pass. Fagoppo is nu in balbezit. Fagoppo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zeligmanas is nu in balbezit. Beffardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeligmanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fagoppo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daru Team - The Inception Team 3:3

54e minuut.
Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli passt de bal in één keer door. Reino heeft problemen om de bal te vangen. Reino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 4:3

56e minuut.
Reino kopt de bal weg. Smailbegović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaén. Smailbegović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Smailbegović kan niet meer verder spelen. Tsifoutis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fagoppo rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Bragança schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bragança krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Reino passt de bal met de wreef. Pawlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawlikowski met een sublieme pass. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Perebento de bal. Perebento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zalluhoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zalluhoğlu geeft een hoge lob. Zeligmanas kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Reino passt de bal met de wreef. Pawlikowski probeert naar een medespeler te passen. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 5:3

87e minuut.
Bajović kopt de bal weg. Pawlikowski rent richting de bal. Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Pohjantuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjantuli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Beffardi onderschept slim de pass. Tsifoutis met een sublieme pass. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perebento draait met de bal, schiet en ... Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pawlikowski geeft de bal voor. Perebento springt en kopt de bal. Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - The Inception Team 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 45%, The Inception Team 55%.
Daru Team - The Inception Team 6:3