Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle tramwaj krakow
NEW Tactiek 442 433
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 54
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu speelt de bal door. Collazo is nu in balbezit. Furkó verovert de bal door een tackle van achteren. Furkó schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Szarmach met de inworp. Późniak rent richting de bal. Późniak geeft een hoge lob. Koša springt en kopt de bal. Robin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duran is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gallazza neemt de hoekschop. Koša krijgt zijn hoofd ertegen. Robin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - tramwaj krakow 0:1

31e minuut.
Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo geeft een hoge lob. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Payer is nu in balbezit. Payer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallazza met de inworp. Koša controleert de bal met de borst. Koša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 56%, tramwaj krakow 44%.
PGR Osiedle - tramwaj krakow 0:1

49e minuut.
Duran geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wichowski de bal onder controle te krijgen. Kuzmanic rent richting de bal. Klungelig pakt Kuzmanic de bal. Kuzmanic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Andreiescu kopt de bal weg. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak speelt de bal door. Koša rent richting de bal. Koša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Foletti rent richting de bal. Foletti met een sublieme pass. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer is nu in balbezit. Payer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Conc kopt de bal weg. Klungelig pakt Furkó de bal. Collazo rent richting de bal. Furkó onderschept slim de pass. Furkó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti onderschept slim de pass. Foletti geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lugüercio met een sublieme pass. Gallazza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foletti. Foletti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Spurna probeert naar een medespeler te passen. Foletti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallazza. Foletti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Foletti kan niet meer verder spelen. Villalba komt het veld opgelopen. Bytnowicz komt het veld opgelopen. Duran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PGR Osiedle - tramwaj krakow 1:1

76e minuut.
Koša verovert de bal door een tackle van achteren. Koša passt de bal in één keer door. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toscano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 48%, tramwaj krakow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PGR Osiedle - tramwaj krakow 1:1