Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:24
  • Competitiewedstrijd: Liga V.136 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17804
Liverpooool Zjednoczeni Granica
Mondo Tactiek proba
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kałek met een sublieme pass. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman onderschept slim de pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Dewarrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj is nu in balbezit. Hamzaj passt de bal in één keer door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 1:0

28e minuut.
bin Ali Mat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ali Mat geeft een hoge lob. Chivulete controleert de bal met de borst. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Preziosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 2:0

29e minuut.
Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner is nu in balbezit. Rezner passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Geisz kopt de bal weg. Ludwikowski geeft de bal voor. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 3:0

36e minuut.
bin Ali Mat geeft de bal voor. Stuchlý geeft de bal voor. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 3:1

41e minuut.
Geisz met een sublieme pass. Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj probeert naar een medespeler te passen. Majewski is nu in balbezit. Majewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dewarrat trapt de bal weg. Rezner kopt de bal weg. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek schiet op doel. Preziosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dluhoš neemt de hoekschop. Kałek springt en kopt de bal. Preziosi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dluhoš neemt de hoekschop. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ludwikowski zal de hoekschop nemen. Kałek kopt de bal weg. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš schiet op doel. Preziosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 45%, Zjednoczeni Granica 55%.
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 3:1

48e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Brożyna geeft een lange en hoge pass. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 4:1

49e minuut.
Kałek passt de bal in één keer door. Majewski rent richting de bal. Dluhoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dluhoš krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Brasileiro is nu in balbezit. Brasileiro passt de bal met de wreef. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dewarrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Dluhoš met de inworp. Klungelig pakt Rezner de bal. Rezner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Filyo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Brasileiro rent richting de bal. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Dewarrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Rezner onderschept slim de pass. Rezner passt de bal in één keer door. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš haalt uit met een fantastische trap. Preziosi bokst de bal weg.

84e minuut.
Dluhoš is nu in balbezit. Dluhoš passt de bal in één keer door. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Filyo kan de bal niet met de borst controleren. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 52%, Zjednoczeni Granica 48%.
Liverpooool - Zjednoczeni Granica 4:1