Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica Liverpooool
proba Tactiek Mondo
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal zonder na te denken. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 0:1

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brasileiro zal de hoekschop nemen. Cavuoto kopt de bal weg. Deveikis probeert de bal aan de voet te houden. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 0:2

29e minuut.
Ludwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal met de wreef. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brasileiro verovert de bal door een tackle van achteren. Brasileiro geeft een hoge lob. Daar is Deveikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Căpraru met een sublieme pass. Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebouças tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamzaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamzaj komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Brasileiro met de inworp. Rezner geeft een lange en hoge pass. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Preziosi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 42%, Liverpooool 58%.
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 0:2

47e minuut.
Bosman probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski met een sublieme pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 0:3

48e minuut.
Rezner passt de bal met de wreef. Dluhoš is nu in balbezit. Dluhoš passt de bal zonder na te denken. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna rent richting de bal. Brożyna geeft een hoge lob. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stuchlý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ludwikowski met een snelle inworp. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Filyo is nu in balbezit. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman draait met de bal, schiet en ... Dewarrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Filyo onderschept slim de pass. Filyo geeft de bal voor. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Preziosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Brasileiro rent richting de bal. Brasileiro geeft de bal voor. Hamzaj kopt de bal weg. Daar is Căpraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpraru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Filyo onderschept slim de pass. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu schiet op doel. Dewarrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 1:3

77e minuut.
Ludwikowski met een sublieme pass. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Dluhoš speelt de bal door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 1:4

87e minuut.
Filyo onderschept slim de pass. Filyo geeft de bal voor. Inworp. Brasileiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu geeft een hoge lob. Paal! Dewarrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 47%, Liverpooool 53%.
Zjednoczeni Granica - Liverpooool 2:4