Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daru Team Row Rybnik 1987
Daru 442 Tactiek Dawid1
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 32.7
goed Schieten goed
formidabel Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento geeft een lange en hoge pass. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 1:0

10e minuut.
Smailbegović passt de bal in één keer door. Reino speelt de bal door. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ... Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 2:0

13e minuut.
Pestka speelt de bal door. Dialegmenos rent richting de bal. Met opzet legt Pawlikowski zijn tegenspeler op de grond. Pawlikowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perebento is nu in balbezit. Salik geeft een hoge lob. Perebento geeft de bal voor. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Reino met een sublieme pass. Klungelig pakt Pohjantuli de bal. Pohjantuli passt de bal met de wreef. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pohjantuli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawlikowski is nu in balbezit. Pawlikowski geeft de bal voor. Perebento krijgt zijn hoofd ertegen. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 3:0

35e minuut.
Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino met een sublieme pass. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bardahan de bal. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 4:0

44e minuut.
Bajović probeert naar een medespeler te passen. Pawlikowski met een sublieme pass. Reino met een sublieme pass. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 29%, Row Rybnik 1987 71%.
Daru Team - Row Rybnik 1987 4:0

55e minuut.
Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Beffardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. Hariton probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pawlikowski met een sublieme pass. Smailbegović probeert naar een medespeler te passen. Perebento is nu in balbezit. Perebento schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 5:0

62e minuut.
Inworp. Pawlikowski met een snelle inworp. Luria geeft de bal voor. Smailbegović kopt de bal weg. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Luria passt de bal in één keer door. Reino is nu in balbezit. Reino passt de bal met de wreef. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 6:0

64e minuut.
Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal met de wreef. Salik geeft een hoge lob. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pawlikowski speelt de bal door. Perebento is nu in balbezit. Perebento passt de bal met de wreef. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 7:0

70e minuut.
Luria speelt de bal door. Smailbegović rent richting de bal. Smailbegović passt de bal zonder na te denken. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 8:0

75e minuut.
Smailbegović onderschept slim de pass. Smailbegović speelt de bal door. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 9:0

76e minuut.
Pohjantuli onderschept slim de pass. Czarnik begaat een overtreding. Pohjantuli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perebento krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 10:0

83e minuut.
Pawlikowski speelt de bal door. Reino heeft problemen om de bal te vangen. Reino passt de bal zonder na te denken. Perebento is nu in balbezit. Perebento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Włodyga is nu in balbezit. Włodyga met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Row Rybnik 1987 10:1

88e minuut.
Pawlikowski is nu in balbezit. Pawlikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perebento de bal. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Smailbegović geeft een lange en hoge pass. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 30%, Row Rybnik 1987 70%.
Daru Team - Row Rybnik 1987 10:1