Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 Daru Team
Dawid1 Tactiek Daru 442
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten goed
slecht Passen uitmuntend
matig Verdedigen matig


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sztanga trapt de bal weg van het doel. Pawlikowski kopt de bal weg. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ... Sztanga bokst de bal weg.

5e minuut.
Pawlikowski kopt de bal weg. Płocki verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjantuli kan de bal niet met de borst controleren. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Sztanga trapt de bal weg van het doel. Reino kopt de bal weg. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Włodyga met een snelle inworp. Bobovec is nu in balbezit. Bobovec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Luria passt de bal zonder na te denken. Reino speelt de bal door. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 0:1

19e minuut.
Inworp. Linetty met een snelle inworp. Pawlikowski rent richting de bal. Dialegmenos onderschept slim de pass. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sztanga met een harde bal richting middenveld. Reino kopt de bal weg. Smailbegović is nu in balbezit. Smailbegović geeft een hoge lob. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Smailbegović passt de bal zonder na te denken. Osicki probeert naar een medespeler te passen. Reino probeert naar een medespeler te passen. Pawlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawlikowski geeft een hoge lob. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bajović verovert de bal door een tackle van achteren. Bajović speelt de bal door. Perebento is nu in balbezit. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 0:2

27e minuut.
Luria is nu in balbezit. Luria geeft een hoge lob. Płocki controleert de bal met de borst. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Reino probeert naar een medespeler te passen. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Perebento de bal. Perebento schiet op doel. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Pawlikowski onderschept slim de pass. Pawlikowski met een sublieme pass. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Linetty rent richting de bal. Linetty passt de bal in één keer door. Bajović onderschept slim de pass. Bobovec is nu in balbezit. Bobovec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hariton de bal. Bobovec is nu in balbezit. Bobovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:2

36e minuut.
Perebento schiet op doel. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Osicki kopt de bal weg. Pohjantuli heeft problemen om de bal te vangen. Pohjantuli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Reino de bal. Reino passt de bal met de wreef. Pawlikowski speelt de bal door. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Smailbegović met een snelle inworp. Perebento geeft een lange en hoge pass. Daar is Pohjantuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 75%, Daru Team 25%.
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:3

51e minuut.
Pohjantuli met een sublieme pass. Perebento rent richting de bal. Sztanga speelt de bal door. Pawlikowski geeft de bal voor. Perebento springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pawlikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Czarnik de bal. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Linetty speelt de bal door. Reino probeert naar een medespeler te passen. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:4

58e minuut.
Pestka onderschept slim de pass. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino passt de bal in één keer door. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Luria rent richting de bal. Luria passt de bal in één keer door. Reino probeert naar een medespeler te passen. Perebento rent richting de bal. Perebento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohjantuli is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Linetty onderschept slim de pass. Pawlikowski is nu in balbezit. Pawlikowski geeft een lange en hoge pass. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Luria is nu in balbezit. Luria passt de bal in één keer door. Czarnik is nu in balbezit. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reino geeft een lange en hoge pass. Perebento maakt een snoekduik en kopt de bal. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Beffardi passt de bal in één keer door. Smailbegović met een sublieme pass. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ... Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:5

86e minuut.
Smailbegović met de inworp. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento probeert naar een medespeler te passen. Reino is nu in balbezit. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:6

88e minuut.
Klungelig pakt Salik de bal. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento passt de bal met de wreef. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:7

89e minuut.
Osicki met een sublieme pass. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento onderschept slim de pass. Perebento geeft de bal voor. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 81%, Daru Team 19%.
Row Rybnik 1987 - Daru Team 1:7