Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica Daru Team
proba Tactiek Daru 442
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Codrescu passt de bal in één keer door. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro passt de bal in één keer door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Alkiza trapt de bal weg. Ryadkov kopt de bal weg. Majewski rent richting de bal. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Alkiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 1:0

9e minuut.
Perebento is nu in balbezit. Perebento passt de bal in één keer door. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski geeft de bal voor. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 1:1

10e minuut.
Chivulete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bosman de bal. Hariton rent richting de bal. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 2:1

22e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beffardi. Codrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Căpraru met een snel genomen vrije trap. Bosman maakt een snoekduik en kopt de bal. Alkiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 3:1

26e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton begaat een overtreding. Hariton krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Ryadkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smailbegović onderschept slim de pass. Smailbegović geeft een hoge lob. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geisz is nu in balbezit. Pawlikowski onderschept slim de pass. Pawlikowski passt de bal in één keer door. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino probeert naar een medespeler te passen. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 3:2

41e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento verovert de bal door een tackle van achteren. Perebento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 45%, Daru Team 55%.
Zjednoczeni Granica - Daru Team 3:2

66e minuut.
Ryadkov onderschept slim de pass. Ryadkov speelt de bal door. Smailbegović met een sublieme pass. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento schiet op doel. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - Daru Team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 38%, Daru Team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zjednoczeni Granica - Daru Team 3:3