Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daru Team Zjednoczeni Granica
Daru 442 Tactiek proba
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten good
formidable Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Luria begaat een overtreding. Căpraru raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryadkov met een snel genomen vrije trap. Daar is Bosman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Zjednoczeni Granica 0:1

6e minuut.
Reino speelt de bal door. Smailbegović is nu in balbezit. Smailbegović passt de bal met de wreef. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daru Team - Zjednoczeni Granica 1:1

8e minuut.
Ryadkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino geeft een hoge lob. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Zjednoczeni Granica 2:1

15e minuut.
Bragança geeft een hoge lob. Geisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chivulete de bal onder controle te krijgen. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. Preziosi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stuchlý kopt de bal weg. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli begaat een overtreding. Pohjantuli krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Geisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz geeft een hoge lob. Bosman kopt de bal weg. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Alkiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Beffardi rent richting de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pohjantuli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chivulete. Pohjantuli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Reino met een sublieme pass. Smailbegović heeft problemen om de bal te vangen. Smailbegović passt de bal in één keer door. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 48%, Zjednoczeni Granica 52%.
Daru Team - Zjednoczeni Granica 2:1

48e minuut.
Geisz geeft de bal voor. Inworp. Pawlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luria geeft een hoge lob. Perebento springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino geeft de bal voor. Perebento maakt een snoekduik en kopt de bal. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Reino onderschept slim de pass. Reino speelt de bal door. Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daru Team - Zjednoczeni Granica 3:1

84e minuut.
Klungelig pakt Bosman de bal. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Bosman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Smailbegović met een snelle inworp. Perebento probeert de bal met de borst te controleren. Perebento draait met de bal, schiet en ... Pohjantuli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daru Team 41%, Zjednoczeni Granica 59%.
Daru Team - Zjednoczeni Granica 3:1