Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 Liverpooool
Dawid1 Tactiek Mondo
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Osicki is nu in balbezit. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner met een sublieme pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:1

3e minuut.
Zębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salik de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:2

4e minuut.
Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec probeert naar een medespeler te passen. Czarnik is nu in balbezit. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski met een sublieme pass. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Brożyna passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:3

15e minuut.
Ludwikowski speelt de bal door. Rezner controleert de bal met de borst. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sztanga met een harde bal richting middenveld. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš passt de bal zonder na te denken. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik onderschept slim de pass. Ludwikowski begaat een overtreding. Ludwikowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Brożyna controleert de bal met de borst. Włodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Bobovec is nu in balbezit. Bobovec draait met de bal, schiet en ... Dewarrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cavuoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rezner geeft een lange en hoge pass. Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek onderschept slim de pass. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Deveikis probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dewarrat trapt de bal weg van het doel. Dluhoš kopt de bal weg. Osicki heeft problemen om de bal te vangen. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:4

34e minuut.
Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveikis verovert de bal door een tackle van achteren. Deveikis probeert naar een medespeler te passen. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dluhoš passt de bal zonder na te denken. Kałek rent richting de bal. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner controleert de bal met de borst. Rezner passt de bal met de wreef. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 72%, Liverpooool 28%.
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:5

53e minuut.
Rezner rent richting de bal. Rezner passt de bal zonder na te denken. Bardahan is nu in balbezit. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:6

68e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ludwikowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:7

78e minuut.
Kałek passt de bal zonder na te denken. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dluhoš met de inworp. Rezner rent richting de bal. Rezner draait met de bal, schiet en ... Bardahan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bardahan is nu in balbezit. Bardahan geeft een lange en hoge pass. Linetty rent richting de bal. Deveikis verovert de bal door een tackle van achteren. Deveikis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Salik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Ludwikowski met een sublieme pass. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš passt de bal in één keer door. Salik rent richting de bal. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 74%, Liverpooool 26%.
Row Rybnik 1987 - Liverpooool 0:7