Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.136 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16739
Liverpooool Row Rybnik 1987
Mondo Tactiek Dawid1
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 30.5
very good Schieten adequate
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobovec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Włodyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dialegmenos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salik geeft een lange en hoge pass. Kałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Włodyga kopt de bal weg. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pestka speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 1:0

19e minuut.
Dluhoš geeft de bal voor. Deveikis kopt de bal weg. Płocki heeft problemen om de bal te vangen. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ludwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałek rent richting de bal. Kałek passt de bal met de wreef. Rezner rent richting de bal. Rezner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Czarnik met een sublieme pass. Dluhoš is nu in balbezit. Dluhoš met een sublieme pass. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 2:0

28e minuut.
Deveikis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietruszka komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Daar is Osicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski met een sublieme pass. Rezner rent richting de bal. Rezner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 3:0

33e minuut.
Pietruszka passt de bal zonder na te denken. Rezner is nu in balbezit. Rezner passt de bal zonder na te denken. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pestka heeft problemen om de bal te vangen. Dluhoš is nu in balbezit. Dluhoš met een sublieme pass. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Kałek de bal. Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Osicki de bal. Osicki speelt de bal door. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Płocki de bal. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ludwikowski met een sublieme pass. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ludwikowski controleert de bal met de borst. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 5:0

44e minuut.
Dluhoš rent richting de bal. Zębalski verovert de bal door een tackle van achteren. Zębalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 20%, Row Rybnik 1987 80%.
Liverpooool - Row Rybnik 1987 5:0

53e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Dluhoš onderschept slim de pass. Dluhoš met een sublieme pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Osicki de bal. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki is nu in balbezit. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 6:0

58e minuut.
Rezner rent richting de bal. Rezner passt de bal zonder na te denken. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pietruszka kopt de bal weg. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 7:0

63e minuut.
Pietruszka is nu in balbezit. Rezner rent richting de bal. Rezner speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Sztanga bokst de bal weg. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 8:0

65e minuut.
Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal zonder na te denken. Salik rent richting de bal. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski speelt de bal door. Płocki is nu in balbezit. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Dialegmenos de bal. Rebouças verovert de bal door een tackle van achteren. Rebouças geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dluhoš met een sublieme pass. Daar is Rezner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 9:0

76e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner rent richting de bal. Rezner passt de bal in één keer door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 10:0

79e minuut.
Rezner passt de bal zonder na te denken. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka speelt de bal door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rezner onderschept slim de pass. Rezner passt de bal zonder na te denken. Kałek heeft problemen om de bal te vangen. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - Row Rybnik 1987 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 35%, Row Rybnik 1987 65%.
Liverpooool - Row Rybnik 1987 11:0