Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Inception Team PGR Osiedle
młodzi Tactiek NEW
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
44 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Luty passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - PGR Osiedle 1:0

13e minuut.
Bytnowicz met de inworp. Spurna rent richting de bal. Spurna passt de bal in één keer door. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bytnowicz met een sublieme pass. Daar is Băcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Inception Team - PGR Osiedle 1:1

17e minuut.
Miller rent richting de bal. Met opzet legt Spurna zijn tegenspeler op de grond. Miller raakt geblesseerd tijdens het duel. Rincón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fagoppo geeft de bal voor. Matthews krijgt zijn hoofd ertegen. Robin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Purcărea is nu in balbezit. Lugüercio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Robin geeft een hoge lob. Inworp. Zeligmanas met de inworp. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Băcilă probeert de bal aan de voet te houden. Kuzmanic rent richting de bal. Spurna is nu in balbezit. Spurna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - PGR Osiedle 1:2

41e minuut.
Bytnowicz speelt de bal door. Daar is Kuzmanic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lićwinko speelt de bal door. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lugüercio passt de bal zonder na te denken. Spurna rent richting de bal. Spurna passt de bal zonder na te denken. Payer is nu in balbezit. Payer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 47%, PGR Osiedle 53%.
The Inception Team - PGR Osiedle 1:2

46e minuut.
Lugüercio is nu in balbezit. Lugüercio geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic rent richting de bal. Payer is nu in balbezit. Payer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - PGR Osiedle 1:3

53e minuut.
Zeligmanas is nu in balbezit. Dimitrescu onderschept slim de pass. Matthews tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matthews krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Fechner geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Payer stond buitenspel. Rincón neemt vlug de vrije trap. Matthews heeft problemen om de bal te vangen. Matthews draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Allemane geeft een hoge lob. Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Payer controleert de bal met de borst. Payer draait met de bal, schiet en ... Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Payer rent richting de bal. Payer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - PGR Osiedle 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 41%, PGR Osiedle 59%.
The Inception Team - PGR Osiedle 1:4