Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Daru Team
352 Tactiek Daru 442
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Gallazza passt de bal in één keer door. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian speelt de bal door. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gallazza met een sublieme pass. Późniak probeert naar een medespeler te passen. Furkó rent richting de bal. Furkó draait met de bal, schiet en ... Alkiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Daru Team 1:0

30e minuut.
Wichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smailbegović rent richting de bal. Smailbegović passt de bal met de wreef. Perebento rent richting de bal. Perebento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bajović is nu in balbezit. Bajović passt de bal zonder na te denken. Conc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koša de bal. Koša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Patriak trapt de bal weg. Późniak kopt de bal weg. Hariton rent richting de bal. Furkó onderschept slim de pass. Furkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Daru Team 2:0

44e minuut.
Perebento passt de bal zonder na te denken. Reino rent richting de bal. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Daru Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 49%, Daru Team 51%.
tramwaj krakow - Daru Team 2:1

50e minuut.
Wichowski rent richting de bal. Wichowski geeft een hoge lob. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó geeft een lange en hoge pass. Bajović verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Capote geeft een hoge lob. Gallazza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beffardi. Beffardi krijgt een gele kaart. Gallazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Późniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koša krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Alkiza probeert naar een medespeler te passen. Florian kopt de bal weg. Późniak met een sublieme pass. Koša is nu in balbezit. Koša schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Conc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajović geeft de bal voor. Pohjantuli kopt de bal weg. Perebento is nu in balbezit. Perebento haalt uit met een fantastische trap. Patriak bokst de bal weg.

58e minuut.
Capote is nu in balbezit. Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino speelt de bal door. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlikowski is nu in balbezit. Andreiescu maakt een afschuwelijke overtreding. Andreiescu krijgt een gele kaart. Pawlikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawlikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perebento krijgt zijn hoofd ertegen. Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Patriak met een harde bal richting middenveld. Luria kan de bal niet met de borst controleren. Późniak probeert naar een medespeler te passen. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koša stond buitenspel. Toscano komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pawlikowski is nu in balbezit. Conc verovert de bal door een tackle van achteren. Conc speelt de bal door. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano passt de bal met de wreef. Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Toscano met een sublieme pass. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza geeft een hoge lob. Koša is nu in balbezit. Koša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Daru Team 3:1

84e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton speelt de bal door. Reino probeert naar een medespeler te passen. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Gallazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza speelt de bal door. Furkó rent richting de bal. Furkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Daru Team 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 38%, Daru Team 62%.
tramwaj krakow - Daru Team 4:1