Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle Row Rybnik 1987
NEW Tactiek Dawid1
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46 gemiddelde waardering 32.4
solid Schieten adequate
solid Passen poor
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Lugüercio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna met een sublieme pass. Payer rent richting de bal. Payer schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bytnowicz neemt de hoekschop. Czarnik kan de bal niet met de borst controleren. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 1:0

8e minuut.
Spurna geeft de bal voor. Payer kopt de bal weg. Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Payer rent richting de bal. Payer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Sztanga met een harde bal richting middenveld. Lugüercio speelt de bal door. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Spurna kopt de bal weg. Lugüercio is nu in balbezit. Lugüercio passt de bal zonder na te denken. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Osicki rent richting de bal. Payer onderschept slim de pass. Payer speelt de bal door. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sztanga trapt de bal weg. Spurna kopt de bal weg. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salik heeft problemen om de bal te vangen. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer haalt uit met een fantastische trap. Sztanga bokst de bal weg.

25e minuut.
Bytnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bytnowicz met een sublieme pass. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio onderschept slim de pass. Lugüercio geeft een hoge lob. Sztanga bokst de bal weg.

27e minuut.
Czarnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugüercio met een snelle inworp. Spurna is nu in balbezit. Spurna geeft een lange en hoge pass. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 2:0

29e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Spurna passt de bal zonder na te denken. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 3:0

34e minuut.
Duran speelt de bal door. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka is nu in balbezit. Kuzmanic onderschept slim de pass. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bytnowicz met een sublieme pass. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer passt de bal in één keer door. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 4:0

40e minuut.
Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osicki. Osicki krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Duran geeft een hoge lob. Bardahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic onderschept slim de pass. Kuzmanic schiet op doel. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 29%, Row Rybnik 1987 71%.
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 5:0

46e minuut.
Bytnowicz speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Duran geeft de bal voor. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Duran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Payer de bal. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer onderschept slim de pass. Payer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Spurna passt de bal zonder na te denken. Payer heeft problemen om de bal te vangen. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer rent richting de bal. Payer geeft een hoge lob. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Osicki is nu in balbezit. Spurna met een sublieme pass. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Czarnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugüercio met de inworp. Spurna is nu in balbezit. Spurna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zębalski geeft een hoge lob. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran speelt de bal door. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 6:0

66e minuut.
Bobovec passt de bal in één keer door. Zębalski rent richting de bal. Inworp. Bytnowicz met de inworp. Spurna geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salik heeft problemen om de bal te vangen. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Payer rent richting de bal. Payer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 7:0

71e minuut.
Bytnowicz met een sublieme pass. Spurna heeft problemen om de bal te vangen. Spurna speelt de bal door. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zębalski geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Dialegmenos. Goede buitenspelval van de verdediging. Allemane neemt vlug de vrije trap. Kuzmanic probeert de bal met de borst te controleren. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz passt de bal met de wreef. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 8:0

81e minuut.
Spurna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szydłowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Osicki is nu in balbezit. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 21%, Row Rybnik 1987 79%.
PGR Osiedle - Row Rybnik 1987 9:0