Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 PGR Osiedle
Dawid1 Tactiek NEW
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.1 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten solid
weak Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Salik rent richting de bal. Payer onderschept slim de pass. Payer passt de bal in één keer door. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:1

10e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer probeert naar een medespeler te passen. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Linetty speelt de bal door. Lugüercio geeft een hoge lob. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Duran passt de bal in één keer door. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka begaat een overtreding. Pestka krijgt een gele kaart. Payer raakt geblesseerd tijdens het duel. Bytnowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:2

13e minuut.
Włodyga met een sublieme pass. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Payer. Payer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bardahan geeft een hoge lob. Linetty kopt de bal weg. Duran geeft de bal voor. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:3

17e minuut.
Bobovec heeft problemen om de bal te vangen. Payer onderschept slim de pass. Lugüercio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio geeft een hoge lob. Kuzmanic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szkudelski geeft een hoge lob. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włodyga krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lugüercio passt de bal met de wreef. Payer is nu in balbezit. Czarnik rent richting de bal. Payer is nu in balbezit. Payer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Lugüercio met een snelle inworp. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz geeft de bal voor. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:4

29e minuut.
Daar is Bobovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer passt de bal met de wreef. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salik rent richting de bal. Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik rent richting de bal. Payer onderschept slim de pass. Payer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kuzmanic met een sublieme pass. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer is nu in balbezit. Payer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Włodyga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lugüercio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio passt de bal zonder na te denken. Payer rent richting de bal. Payer geeft een lange en hoge pass. Paal!

41e minuut.
Pestka onderschept slim de pass. Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer is nu in balbezit. Payer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 77%, PGR Osiedle 23%.
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:4

60e minuut.
Buitenspel voor Dialegmenos. Goede buitenspelval van de verdediging. Allemane maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Payer kopt de bal weg. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Fechner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linetty met de inworp. Dialegmenos is nu in balbezit. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bardahan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płocki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dimitrescu is nu in balbezit. Włodyga onderschept slim de pass. Włodyga geeft een lange en hoge pass. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. Robin bokst de bal weg.

76e minuut.
Foletti rent richting de bal. Linetty geeft de bal voor. Bobovec rent richting de bal. Bobovec schiet op doel. Robin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo speelt de bal door. Dialegmenos speelt de bal door. Linetty rent richting de bal. Linetty geeft de bal voor. Robin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robin speelt de bal door. Klungelig pakt Pestka de bal. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz geeft de bal voor. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Payer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 61%, PGR Osiedle 39%.
Row Rybnik 1987 - PGR Osiedle 0:5