Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.136 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15300
Liverpooool The Inception Team
Mondo Tactiek młodzi
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 4
8 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Ludwikowski speelt de bal door. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna geeft de bal voor. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš haalt uit met een fantastische trap. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal met de wreef. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna passt de bal met de wreef. Ludwikowski speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Rezner rent richting de bal. Rezner speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Stodolny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Inception Team 1:0

21e minuut.
Matthews probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Inception Team 2:0

37e minuut.
Băcilă neemt vlug de vrije trap. Matthews controleert de bal met de borst. bin Ali Mat is nu in balbezit. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Dewarrat bokst de bal weg.

41e minuut.
Deveikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveikis geeft een hoge lob. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Purcărea geeft een hoge lob. Brożyna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matthews. Matthews krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 52%, The Inception Team 48%.
Liverpooool - The Inception Team 2:0

48e minuut.
Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een lange en hoge pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rezner is nu in balbezit. Rezner geeft de bal voor. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Matthews rent richting de bal. bin Ali Mat maakt een afschuwelijke overtreding. bin Ali Mat krijgt een gele kaart. Matthews is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rincón komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rincón speelt de bal door. Daar is Zeligmanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Rezner zijn tegenspeler op de grond. Rezner krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kałek de bal. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner schiet op doel. Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavuoto de bal. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Filyo geeft een hoge lob. Dluhoš kopt de bal weg. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Inception Team 3:0

80e minuut.
Deveikis is nu in balbezit. Deveikis geeft de bal voor. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Stodolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Inception Team 4:0

82e minuut.
Fagoppo passt de bal in één keer door. Miller is nu in balbezit. Cavuoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miller raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalglish neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Dewarrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny bokst de bal weg.

87e minuut.
Ludwikowski kan de bal niet met de borst controleren. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek met een sublieme pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 46%, The Inception Team 54%.
Liverpooool - The Inception Team 4:0