Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Inception Team Liverpooool
młodzi Tactiek Mondo
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 48.9
formidabel Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Filyo probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón met een sublieme pass. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cavuoto geeft een hoge lob. Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal zonder na te denken. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Rincón onderschept slim de pass. Brożyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brożyna krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rincón rent richting de bal. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski geeft een hoge lob. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek schiet op doel. Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 0:1

27e minuut.
Brożyna passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Stodolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón passt de bal met de wreef. Miller rent richting de bal. Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rebouças is nu in balbezit. Rebouças geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 0:2

39e minuut.
Fagoppo met een sublieme pass. Luty is nu in balbezit. Luty met een sublieme pass. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 0:3

42e minuut.
Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Rincón rent richting de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 48%, Liverpooool 52%.
The Inception Team - Liverpooool 1:3

46e minuut.
Cavuoto geeft een hoge lob. Bajski heeft problemen om de bal te vangen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Stodolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 1:4

49e minuut.
Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Luty rent richting de bal. Luty geeft een lange en hoge pass. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 2:4

51e minuut.
Rebouças geeft een lange en hoge pass. Dluhoš speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Băcilă geeft een hoge lob. Miller is nu in balbezit. Brożyna rent richting de bal. Miller onderschept slim de pass. Miller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Brożyna onderschept slim de pass. Brożyna geeft een lange en hoge pass. Fagoppo kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Brożyna geeft een hoge lob. Inworp. Rincón met een snelle inworp. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Deveikis passt de bal met de wreef. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 2:5

80e minuut.
Dluhoš speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajski met een sublieme pass. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Liverpooool 2:6

82e minuut.
Pietruszka met een sublieme pass. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski geeft de bal voor. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... Stodolny bokst de bal weg.

84e minuut.
Dluhoš probeert naar een medespeler te passen. Deveikis heeft problemen om de bal te vangen. Deveikis passt de bal zonder na te denken. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bajski probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Stodolny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 44%, Liverpooool 56%.
The Inception Team - Liverpooool 2:6