Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Power Sun FC KIEŁPINO 2006
343 Tactiek 541MP
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


31e minuut.
Remmos verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos geeft een lange en hoge pass. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro schiet op doel. Emczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - FC KIEŁPINO 2006 1:0

41e minuut.
Remmos onderschept slim de pass. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez passt de bal met de wreef. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Neeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 57%, FC KIEŁPINO 2006 43%.
The Power Sun - FC KIEŁPINO 2006 1:0

49e minuut.
Ştefănuţ rent richting de bal. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft een hoge lob. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə draait met de bal, schiet en ... Emczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Fayet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regueiro. Fayet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fayet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaleas probeert de bal met de borst te controleren. Quartiani begaat een overtreding. Quartiani krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan geeft de bal voor. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman is nu in balbezit. Rejman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Meléndez speelt de bal door. Stafiera geeft de bal voor. Vavrek probeert de bal aan de voet te houden. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jamgochyan geeft de bal voor. Żebro kan de bal niet met de borst controleren. Meléndez speelt de bal door. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 53%, FC KIEŁPINO 2006 47%.
The Power Sun - FC KIEŁPINO 2006 1:0