Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć JokerJesionka
wypijesz i ty Tactiek 541
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Madroñero geeft een hoge lob. Mignolet met een sublieme pass. Daar is Pažin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Idland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Incze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołuch verovert de bal door een tackle van achteren. Gołuch passt de bal zonder na te denken. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lăzărescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Incze is nu in balbezit. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Distefani probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pažin neemt de hoekschop. Hvalić springt en kopt de bal. Rudecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Pigeon de bal. Pigeon probeert naar een medespeler te passen. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin geeft een hoge lob. Hvalić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madroñero met de inworp. Mpondo met een sublieme pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mignolet met een sublieme pass. Rommens rent richting de bal. Rommens probeert naar een medespeler te passen. Pažin rent richting de bal. Pažin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gołuch met een snelle inworp. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Incze bereikt de bal nog maar net als eerste. Incze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - JokerJesionka 0:1

26e minuut.
Pažin geeft een hoge lob. Viza kopt de bal weg. Hvoynev probeert de bal aan de voet te houden. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vlatković is nu in balbezit. Vlatković geeft een lange en hoge pass. Hvalić probeert de bal aan de voet te houden. Hvoynev geeft een hoge lob. Hvalić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 55%, JokerJesionka 45%.
Zielona Śmierć - JokerJesionka 0:1

53e minuut.
Jughashvili rent richting de bal. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta passt de bal in één keer door. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel. Idland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zielona Śmierć - JokerJesionka 1:1

62e minuut.
Mignolet rent richting de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Mignolet begaat een overtreding. Mignolet krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Depaepe komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mignolet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calota komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Stoisavljević komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jughashvili is nu in balbezit. Jughashvili speelt de bal door. Villalta speelt de bal door. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft een hoge lob. Malczyk heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu begaat een overtreding. Pigeon raakt geblesseerd tijdens het duel. Calota met een snel genomen vrije trap. Daar is Incze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incze geeft een hoge lob. Rudecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Díaz-Aldagalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Aldagalán met een sublieme pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Idland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - JokerJesionka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 36%, JokerJesionka 64%.
Zielona Śmierć - JokerJesionka 2:1