Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Cherry Wolf
magenta02 Tactiek 2021_x
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Piecha is nu in balbezit. Kossowski rent richting de bal. Kossowski geeft de bal voor. Moskal geeft een hoge lob. Cadoni is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cadoni rent richting de bal. Cadoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Cherry Wolf 1:0

7e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft de bal voor. Piecha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Magenta - Cherry Wolf 1:1

12e minuut.
Veglio speelt de bal door. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo passt de bal in één keer door. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cadoni rent richting de bal. Cadoni passt de bal in één keer door. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek schiet op doel. Jové probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Díaz Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Blanco passt de bal zonder na te denken. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ... Jové probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Cherry Wolf 2:1

39e minuut.
Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Blanco geeft een hoge lob. Soncin onderschept slim de pass. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Ursuţ de bal. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński onderschept slim de pass. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Magenta - Cherry Wolf 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 60%, Cherry Wolf 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Magenta - Cherry Wolf 2:2

55e minuut.
Wachaczewski passt de bal met de wreef. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo speelt de bal door. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ draait met de bal, schiet en ... Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Wachaczewski met een snelle inworp. Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal in één keer door. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kałkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veglio met de inworp. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cadoni krijgt zijn hoofd ertegen. Jové probeert naar een medespeler te passen. Bola kopt de bal weg. Klungelig pakt Cadoni de bal. Cadoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Soncin heeft problemen om de bal te vangen. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové bokst de bal weg. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Cherry Wolf 3:2

86e minuut.
Veglio heeft problemen om de bal te vangen. Moskal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Veglio de bal onder controle te krijgen. Cadoni rent richting de bal. Cadoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Cherry Wolf 4:2

88e minuut.
Brzeszczyński rent richting de bal. Díaz Blanco met een sublieme pass. Buzek is nu in balbezit. Buzek geeft de bal voor. de Alcântara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 54%, Cherry Wolf 46%.
KKS Magenta - Cherry Wolf 4:2