Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Power Sun JokerJesionka
Sweep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 42.2
solid Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bočkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Bočkarev met een sublieme pass. Klungelig pakt Buess de bal. Buess geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buess probeert naar een medespeler te passen. Bočkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bočkarev passt de bal in één keer door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess schiet op doel. Paal! Regueiro rent richting de bal. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Jughashvili probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 1:0

14e minuut.
Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger geeft een lange en hoge pass. Modoni kopt de bal weg. Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Bękart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Power Sun - JokerJesionka 1:1

15e minuut.
Depaepe onderschept slim de pass. Depaepe speelt de bal door. Sivaram heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan geeft de bal voor. Buess kopt de bal weg. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Buess de bal. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess onderschept slim de pass. Buess draait met de bal, schiet en ... Balašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 2:1

22e minuut.
Buess speelt de bal door. Regueiro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jughashvili ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jughashvili naar de kleedkamers voor een vroege douche. Regueiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Regueiro neemt de penalty, wat een uithaal! Balašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 3:1

25e minuut.
Buess kan de bal niet met de borst controleren. Buess probeert naar een medespeler te passen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess met een sublieme pass. Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro schiet op doel. Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 4:1

30e minuut.
Zellweger speelt de bal door. Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Buess schiet op doel. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bočkarev geeft een lange en hoge pass. Sivaram probeert de bal aan de voet te houden. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 5:1

39e minuut.
Inworp. Modoni met de inworp. Zellweger met een sublieme pass. Bękart rent richting de bal. Bękart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bočkarev met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal met de wreef. Buess is nu in balbezit. Buess draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nicolaescu kopt de bal weg. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali speelt de bal door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 34%, JokerJesionka 66%.
The Power Sun - JokerJesionka 5:1

51e minuut.
Daar is Jamgochyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu speelt de bal door. Buess is nu in balbezit. Buess draait met de bal, schiet en ... Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 6:1

57e minuut.
Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger met een sublieme pass. Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bękart haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Buess is nu in balbezit. Buess passt de bal in één keer door. Regueiro rent richting de bal. Regueiro schiet op doel. Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - JokerJesionka 7:1

60e minuut.
Zellweger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bękart de bal. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Buess haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stewart komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekhloufi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vinent speelt de bal door. Buess rent richting de bal. Mekhloufi begaat een overtreding. Mekhloufi krijgt een gele kaart. De bal rolt over de achterlijn. Peçenek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vinent kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasquali de bal. Nicolaescu geeft de bal voor. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 49%, JokerJesionka 51%.
The Power Sun - JokerJesionka 7:1