Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta FC KIEŁPINO 2006
magenta02 Tactiek 541MP
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
average Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Díaz Blanco speelt de bal door. Fayet speelt de bal door. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rost de bal. Rost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Pietrucha trapt de bal weg. de Alcântara kopt de bal weg. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni schiet op doel. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - FC KIEŁPINO 2006 1:0

15e minuut.
Kövér kopt de bal weg. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ passt de bal met de wreef. Meléndez speelt de bal door. Rost rent richting de bal. Rost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Díaz Blanco probeert naar een medespeler te passen. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek passt de bal met de wreef. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni haalt uit met een fantastische trap. Emczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Díaz Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek rent richting de bal. Buzek geeft een hoge lob. Cadoni heeft problemen om de bal te vangen. Cadoni draait met de bal, schiet en ... Emczyński bokst de bal weg.

22e minuut.
Ştefănuţ met een sublieme pass. Condruţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kövér. Kövér krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jarmulski passt de bal in één keer door. Rost rent richting de bal. Bola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rost raakt geblesseerd tijdens het duel. Rost kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Magenta - FC KIEŁPINO 2006 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarmulski met een snelle inworp. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Rost heeft problemen om de bal te vangen. Rost haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 58%, FC KIEŁPINO 2006 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Magenta - FC KIEŁPINO 2006 1:1

48e minuut.
Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplewski geeft een hoge lob. Buzek rent richting de bal. Buzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - FC KIEŁPINO 2006 2:1

55e minuut.
Jarmulski met de inworp. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez passt de bal met de wreef. Rost rent richting de bal. Rost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janczylik komt het veld opgelopen. Ştefănuţ met de inworp. Meléndez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kałkowski geeft een hoge lob. Meléndez rent richting de bal. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Rost is nu in balbezit. Rost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 57%, FC KIEŁPINO 2006 43%.
KKS Magenta - FC KIEŁPINO 2006 2:1