Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć Nieskalani
wypijesz i ty Tactiek 1
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.4 gemiddelde waardering 38.9
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Madroñero passt de bal zonder na te denken. Viza heeft problemen om de bal te vangen. Gołuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel onderschept slim de pass. Al Khaleel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dantschotter passt de bal met de wreef. Šalamunec rent richting de bal. Rudecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rudecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Ustael geeft de bal voor. Inworp. Šalamunec met de inworp. Anzuini is nu in balbezit. Anzuini draait met de bal, schiet en ... Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vlatković de bal. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Noica passt de bal zonder na te denken. Maltež bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołuch verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 46%, Nieskalani 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielona Śmierć - Nieskalani 0:0

54e minuut.
Vlatković kopt de bal weg. Mpondo speelt de bal door. Buffa geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mpondo met een snelle inworp. Villalta is nu in balbezit. Noica maakt een afschuwelijke overtreding. Noica krijgt een gele kaart. Villalta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doriano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Villalta geeft een lange en hoge pass. Daar is Öğüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buffa is nu in balbezit. Doriano onderschept slim de pass. Doriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villalta zal de hoekschop nemen. Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doriano rent richting de bal. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - Nieskalani 1:0

73e minuut.
Al Khaleel passt de bal zonder na te denken. Anzuini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šalamunec bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano onderschept slim de pass. Doriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Maltež zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madroñero rent richting de bal. Al Khaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Noica rent richting de bal. Noica passt de bal in één keer door. Maltež is nu in balbezit. Maltež schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Doriano rent richting de bal. Buffa rent richting de bal. Doriano onderschept slim de pass. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - Nieskalani 2:0

85e minuut.
García komt het veld opgelopen. Major komt het veld opgelopen. Wright komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica speelt de bal door. Maltež bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano onderschept slim de pass. Doriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 34%, Nieskalani 66%.
Zielona Śmierć - Nieskalani 2:0