Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani Zielona Śmierć
1 Tactiek wypijesz i ty
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Madroñero passt de bal in één keer door. Daar is Díaz-Aldagalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz-Aldagalán met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Šalamunec is nu in balbezit. Šalamunec geeft een lange en hoge pass. Maltež kopt de bal weg. Al Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel schiet op doel. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Al Khaleel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołuch. Al Khaleel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anzuini springt en kopt de bal. Karpel bokst de bal weg.

38e minuut.
Díaz-Aldagalán probeert naar een medespeler te passen. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Buitenspel voor Anzuini. Goede buitenspelval van de verdediging. Díaz-Aldagalán neemt vlug de vrije trap. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 58%, Zielona Śmierć 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nieskalani - Zielona Śmierć 0:0

54e minuut.
Noica met een sublieme pass. Maltež is nu in balbezit. Maltež geeft een hoge lob. Anzuini rent richting de bal. Anzuini draait met de bal, schiet en ... Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Mpondo rent richting de bal. Mpondo passt de bal in één keer door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lepra probeert naar een medespeler te passen. Díaz-Aldagalán is nu in balbezit. Dantschotter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dantschotter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Mpondo speelt de bal door. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Mpondo speelt de bal door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mpondo met een sublieme pass. Madroñero rent richting de bal. Madroñero passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Konno bokst de bal weg.

82e minuut.
Madroñero is nu in balbezit. Noica begaat een overtreding. Madroñero raakt geblesseerd tijdens het duel. Major komt het veld opgelopen. García komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 64%, Zielona Śmierć 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nieskalani - Zielona Śmierć 0:0