Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Power Sun KKS Magenta
343 Tactiek magenta02
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Janczylik met de inworp. Buzek rent richting de bal. Buzek passt de bal met de wreef. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz Blanco zal de hoekschop nemen. Cadoni springt en kopt de bal. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Díaz Blanco speelt de bal door. Cadoni rent richting de bal. Rejman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejman krijgt een gele kaart. Cadoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cadoni komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Buzek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vavrek is nu in balbezit. Vavrek geeft een hoge lob. Buzek kopt de bal weg. Daar is Cadoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Remmos verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos speelt de bal door. Rejman is nu in balbezit. Brzeszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. Zrnić bokst de bal weg. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - KKS Magenta 0:1

38e minuut.
Moskal geeft de bal voor. Rejman kopt de bal weg. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nicolaescu onderschept slim de pass. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Pərvizzadə rent richting de bal. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 60%, KKS Magenta 40%.
The Power Sun - KKS Magenta 0:1

46e minuut.
Janczylik met een sublieme pass. Bola rent richting de bal. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Power Sun - KKS Magenta 1:1

54e minuut.
de Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Díaz Blanco speelt de bal door. Cadoni is nu in balbezit. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Żebro kopt de bal weg. Kövér geeft een lange en hoge pass. Díaz Blanco kopt de bal weg. Cadoni rent richting de bal. Cadoni schiet op doel. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bola speelt de bal door. Bočkarev rent richting de bal. Bočkarev probeert naar een medespeler te passen. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə geeft een hoge lob. Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Díaz Blanco passt de bal met de wreef. Pərvizzadə rent richting de bal. Brzeszczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Brzeszczyński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bočkarev kan de bal niet met de borst controleren. Bočkarev geeft de bal voor. Kałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regueiro rent richting de bal. Regueiro draait met de bal, schiet en ... Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bola rent richting de bal. Żebro onderschept slim de pass. Żebro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pərvizzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ... Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - KKS Magenta 2:1

77e minuut.
Buzek rent richting de bal. Buzek geeft de bal voor. Jamgochyan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moskal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal onderschept slim de pass. Moskal speelt de bal door. Cadoni rent richting de bal. Cadoni haalt uit met een fantastische trap. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 46%, KKS Magenta 54%.
The Power Sun - KKS Magenta 2:1