Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni FC Mściwoje
Mourinho Tactiek batyskaff
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ala geeft de bal voor. Inworp. Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindblad geeft de bal voor. Cortes krijgt zijn hoofd ertegen. Ropśnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Babs kopt de bal weg. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sierant verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad geeft de bal voor. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... Ropśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Mściwoje 1:0

18e minuut.
Guglia rent richting de bal. Tüptürk verovert de bal door een tackle van achteren. Babs is nu in balbezit. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dediu speelt de bal door. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Skafidas onderschept slim de pass. Skafidas passt de bal in één keer door. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ala geeft een hoge lob. Tüptürk kopt de bal weg. Lindblad geeft een hoge lob. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dediu probeert de bal aan de voet te houden. Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz onderschept slim de pass. Gombrowicz schiet op doel. Sibiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 44%, FC Mściwoje 56%.
Niezłomni - FC Mściwoje 1:0

50e minuut.
Skafidas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidea met de inworp. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Fajth probeert naar een medespeler te passen. Dediu is nu in balbezit. Dediu passt de bal in één keer door. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Skafidas geeft een hoge lob. Fajth kopt de bal weg. Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz geeft de bal voor. Babs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 51%, FC Mściwoje 49%.
Niezłomni - FC Mściwoje 1:0