Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje Niezłomni
batyskaff Tactiek Mourinho
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă geeft de bal voor. Sierant kopt de bal weg. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lindblad met een sublieme pass. Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki met een sublieme pass. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziełakowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sierant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierant neemt de penalty, wat een uithaal! Ropśnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Niezłomni 0:1

19e minuut.
Tüptürk passt de bal met de wreef. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tüptürk met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukmanović. Vukmanović krijgt een gele kaart. Babs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podkováň wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Guglia met een sublieme pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Skafidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. Babs speelt de bal door. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mściwoje - Niezłomni 1:1

30e minuut.
Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Petrouš geeft een lange en hoge pass. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Niezłomni 1:2

43e minuut.
Gogoasă met een snelle inworp. Sierant is nu in balbezit. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant onderschept slim de pass. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 58%, Niezłomni 42%.
FC Mściwoje - Niezłomni 1:2

51e minuut.
Cortes kopt de bal weg. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki geeft een hoge lob. Sierant kopt de bal weg. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki rent richting de bal. Lindblad met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziełakowski is nu in balbezit. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Babs onderschept slim de pass. Babs probeert naar een medespeler te passen. Sidea rent richting de bal. Sidea geeft een hoge lob. Gombrowicz geeft de bal voor. Sibiescu bokst de bal weg. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mściwoje - Niezłomni 2:2

71e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Cortes controleert de bal met de borst. Fajth rent richting de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Fajth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindblad raakt geblesseerd tijdens het duel. Dediu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Podkováň is nu in balbezit. Podkováň passt de bal in één keer door. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea geeft de bal voor. Babs krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tüptürk passt de bal in één keer door. Fajth geeft de bal voor. Korolewski kopt de bal weg. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 46%, Niezłomni 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mściwoje - Niezłomni 2:2