Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz Bohun
fikimiki4 Tactiek Jazda
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 53.2
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Princ speelt de bal door. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz passt de bal in één keer door. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Németh passt de bal met de wreef. Dalcin rent richting de bal. Dalcin passt de bal in één keer door. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel schiet op doel. Lugthart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fares heeft problemen om de bal te vangen. Fares probeert naar een medespeler te passen. Arricca is nu in balbezit. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap. Bali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Faulstich kopt de bal weg. Klungelig pakt Arricca de bal. Iscru is nu in balbezit. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Princ passt de bal in één keer door. Daar is Eltemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltemiz passt de bal zonder na te denken. Iscru rent richting de bal. Iscru schiet op doel. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princ geeft een hoge lob. Iscru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:1

35e minuut.
Princ is nu in balbezit. Princ probeert naar een medespeler te passen. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Princ geeft een lange en hoge pass. Eltemiz heeft problemen om de bal te vangen. Bali bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Eltemiz schiet op doel. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Iscru passt de bal met de wreef. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal in één keer door. Iscru is nu in balbezit. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Princ de bal. Princ probeert naar een medespeler te passen. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 72%, Bohun 28%.
Raymond Franz - Bohun 0:2

47e minuut.
Princ probeert de bal aan de voet te houden. Princ geeft een lange en hoge pass. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:3

67e minuut.
Princ geeft de bal voor. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ivarsson de bal onder controle te krijgen. Oliva bokst de bal weg. Eltemiz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:4

70e minuut.
Dosca rent richting de bal. Dosca geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Princ probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:5

76e minuut.
Doeltrap. Ivarsson trapt de bal weg. Bębenek kopt de bal weg. Iscru probeert de bal met de borst te controleren. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fares heeft problemen om de bal te vangen. Fares passt de bal zonder na te denken. Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru onderschept slim de pass. Iscru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Felloni Cinali geeft een hoge lob. Faulstich kopt de bal weg. Fares probeert naar een medespeler te passen. Iscru rent richting de bal. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Bohun 0:6

89e minuut.
Princ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Gyurkovits met een sublieme pass. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 77%, Bohun 23%.
Raymond Franz - Bohun 0:6