Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytany Pracy FC FC Zalesianka
Defensywa 2 Tactiek NOOB
60% Balbezit 40%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen good


6e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Szymkowiak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nechită zal de hoekschop nemen. Badolato springt en kopt de bal. Savov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Octávio Mangabeira met een sublieme pass. Tilger rent richting de bal. Tilger speelt de bal door. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - FC Zalesianka 1:0

20e minuut.
Trimarco met een snelle inworp. Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou met een sublieme pass. Tilger is nu in balbezit. Tilger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Savov trapt de bal weg. Tilger kopt de bal weg. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean passt de bal met de wreef. Badolato heeft problemen om de bal te vangen. Badolato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Sakaloglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakaloglou geeft een hoge lob. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Angileri passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou onderschept slim de pass. Sakaloglou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 42%, FC Zalesianka 58%.
Tytany Pracy FC - FC Zalesianka 1:0

68e minuut.
Nechită heeft problemen om de bal te vangen. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira passt de bal met de wreef. Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Santarém Leite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Badolato de bal. Badolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tytany Pracy FC - FC Zalesianka 1:1

73e minuut.
Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilger is nu in balbezit. Klungelig pakt Tilger de bal. Tilger haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Tilger probeert de bal aan de voet te houden. Sakaloglou kopt de bal weg. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak schiet op doel. Dehaut bokst de bal weg.

85e minuut.
García Juan geeft een hoge lob. Sakaloglou kopt de bal weg. Tilger rent richting de bal. Tilger heeft problemen om de bal te vangen. Tilger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 50%, FC Zalesianka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tytany Pracy FC - FC Zalesianka 1:1