Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka Tytany Pracy FC
NOOB Tactiek Defensywa 2
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.3 gemiddelde waardering 39.9
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger met een sublieme pass. Basałaj rent richting de bal. Santarém Leite onderschept slim de pass. Santarém Leite geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ciucean rent richting de bal. Tilger geeft een lange en hoge pass. Deak is nu in balbezit. Klungelig pakt Deak de bal. Deak schiet op doel. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santarém Leite met een snelle inworp. Rivano speelt de bal door. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Peralta controleert de bal met de borst. Badolato is nu in balbezit. Badolato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tilger probeert de bal met de borst te controleren. Badolato rent richting de bal. Kääramees bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 55%, Tytany Pracy FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:0

49e minuut.
Kääramees rent richting de bal. Kääramees met een sublieme pass. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. Dehaut bokst de bal weg.

51e minuut.
Santarém Leite probeert naar een medespeler te passen. Tilger rent richting de bal. Tilger geeft een lange en hoge pass. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tilger kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamowicz de bal. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou passt de bal met de wreef. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:1

58e minuut.
Octávio Mangabeira rent richting de bal. Tilger geeft een lange en hoge pass. Deak kopt de bal weg. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tilger is nu in balbezit. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou speelt de bal door. Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira geeft de bal voor. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:2

67e minuut.
Octávio Mangabeira geeft de bal voor. Vulev is nu in balbezit. Vulev geeft een lange en hoge pass. Octávio Mangabeira heeft problemen om de bal te vangen. Octávio Mangabeira draait met de bal, schiet en ... Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Angileri kopt de bal weg. Sakaloglou rent richting de bal. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira schiet op doel. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:3

80e minuut.
Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger geeft de bal voor. Daar is Angileri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira geeft een lange en hoge pass. Colţan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vulev neemt de hoekschop. Paal! Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:4

83e minuut.
Dehaut geeft een lange en hoge pass. Ścianek rent richting de bal. Peralta begaat een overtreding. Peralta krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Adamowicz controleert de bal met de borst. Deak is nu in balbezit. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 74%, Tytany Pracy FC 26%.
FC Zalesianka - Tytany Pracy FC 0:4