Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohun FC Mściwoje
Jazda Tactiek batyskaff
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Tüptürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz geeft een hoge lob. Tüptürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:1

9e minuut.
Bębenek rent richting de bal. Podkováň geeft een hoge lob. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:2

12e minuut.
Faulstich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velichkov komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sidea de bal. Sidea speelt de bal door. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Karolek passt de bal zonder na te denken. Sidea speelt de bal door. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:3

25e minuut.
Gyurkovits geeft de bal voor. Inworp. Goertz met de inworp. Sidea rent richting de bal. Sidea geeft een lange en hoge pass. Lugthart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:4

26e minuut.
Gyurkovits met een sublieme pass. Fominha heeft problemen om de bal te vangen. Fominha met een sublieme pass. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. Mäyrä rent richting de bal. Babs onderschept slim de pass. Babs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:5

45e minuut.
Fares geeft een lange en hoge pass. Eltemiz kopt de bal weg. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 65%, FC Mściwoje 35%.
Bohun - FC Mściwoje 0:5

52e minuut.
Inworp. Pierścionek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gombrowicz geeft de bal voor. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gombrowicz zal de hoekschop nemen. Babs krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - FC Mściwoje 0:6

56e minuut.
Mäyrä kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrouš met een snelle inworp. Podkováň rent richting de bal. Podkováň geeft de bal voor. Lugthart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bębenek passt de bal met de wreef. Goertz rent richting de bal. Princ verovert de bal door een tackle van achteren. Princ geeft de bal voor. Iscru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Pachota komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mäyrä met een sublieme pass. Eltemiz is nu in balbezit. Met opzet legt Goertz zijn tegenspeler op de grond. Goertz krijgt een gele kaart. Eltemiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bębenek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eltemiz springt en kopt de bal. Pachota bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Sidea probeert naar een medespeler te passen. Fajth geeft een hoge lob. Velichkov kopt de bal weg. Fares heeft problemen om de bal te vangen. Fares geeft een hoge lob. Pachota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz schiet op doel. Pachota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Eltemiz kopt de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Goertz onderschept slim de pass. Goertz geeft een hoge lob. Babs is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majerski komt het veld opgelopen. Sidea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Petrouš met een snelle inworp. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Sidea rent richting de bal. Sidea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Goertz controleert de bal met de borst. Princ rent richting de bal. Goertz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goertz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 52%, FC Mściwoje 48%.
Bohun - FC Mściwoje 0:6