Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni Raymond Franz
Mourinho Tactiek fikimiki4
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 36.6
formidable Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Guglia passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bali de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 1:0

10e minuut.
Hoff geeft een lange en hoge pass. Cortes probeert de bal aan de voet te houden. Zasadzki kopt de bal weg. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal in één keer door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bali de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zasadzki zal de hoekschop nemen. Guglia kopt de bal weg. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ivarsson de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 2:0

19e minuut.
Gogoasă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dediu de bal. Dediu met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cortes passt de bal zonder na te denken. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 3:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierant met een snelle inworp. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă geeft de bal voor. Cortes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Korolewski kopt de bal weg. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu geeft een hoge lob. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh passt de bal met de wreef. Skafidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel verovert de bal door een tackle van achteren. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Dalcin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 3:1

39e minuut.
Milion geeft een lange en hoge pass. Felloni Cinali is nu in balbezit. Guglia is nu in balbezit. Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali geeft een hoge lob. Sibiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 3:2

41e minuut.
Felloni Cinali met een snelle inworp. Vukmanović is nu in balbezit. Vukmanović passt de bal zonder na te denken. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Gogoasă passt de bal met de wreef. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad passt de bal met de wreef. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes schiet op doel. Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 27%, Raymond Franz 73%.
Niezłomni - Raymond Franz 3:2

47e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een hoge lob. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Arricca controleert de bal met de borst. Cortes rent richting de bal. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Inworp. Zasadzki met een snelle inworp. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal in één keer door. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă geeft de bal voor. Cortes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Skafidas passt de bal zonder na te denken. Gogoasă speelt de bal door. Lindblad speelt de bal door. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Lindblad speelt de bal door. Bali heeft problemen om de bal te vangen. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sierant zal de hoekschop nemen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Bali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 4:2

60e minuut.
Lindblad passt de bal zonder na te denken. Sierant is nu in balbezit. Sierant passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sierant passt de bal in één keer door. Bali heeft problemen om de bal te vangen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bali de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bali trapt de bal weg. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă speelt de bal door. Lindblad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lindblad met de inworp. Zasadzki geeft een hoge lob. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Oliva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Zasadzki kan de bal niet met de borst controleren. Zasadzki met een sublieme pass. Daar is Hoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oliva trapt de bal weg. Gogoasă kopt de bal weg. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Dediu passt de bal in één keer door. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal met de wreef. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vukmanović passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Bali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bali krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff geeft een hoge lob. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Guglia passt de bal in één keer door. Bali is nu in balbezit. Sierant verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant draait met de bal, schiet en ... Oliva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 5:2

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă met een snelle inworp. Lindblad speelt de bal door. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Raymond Franz 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 18%, Raymond Franz 82%.
Niezłomni - Raymond Franz 6:2