Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojacy Pal reaktywacja FC Zalesianka
Normal Tactiek NOOB
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten good
average Passen weak
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Volešák controleert de bal met de borst. Volešák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pretterer de bal. Pretterer geeft een lange en hoge pass. Hai krijgt zijn hoofd ertegen. Dehaut bokst de bal weg.

10e minuut.
Ridong speelt de bal door. Pretterer probeert naar een medespeler te passen. Hai rent richting de bal. Hai schiet op doel. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Zalesianka 1:0

12e minuut.
Hai passt de bal zonder na te denken. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka passt de bal in één keer door. Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Nechită controleert de bal met de borst. Nechită geeft de bal voor. Badolato springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Piesiak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivano is nu in balbezit. Rivano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Volešák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perret met de inworp. Rivano is nu in balbezit. Rivano geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Zalesianka 1:1

40e minuut.
Volešák is nu in balbezit. Nechită onderschept slim de pass. Nechită passt de bal met de wreef. Badolato probeert de bal met de borst te controleren. Badolato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Perret rent richting de bal. Perret passt de bal in één keer door. Badolato rent richting de bal. Badolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 59%, FC Zalesianka 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stojacy Pal reaktywacja - FC Zalesianka 1:1

49e minuut.
Daar is Perret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciucean. Ciucean krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Brajlović probeert de bal met de borst te controleren. Nechită is nu in balbezit. Nechită passt de bal met de wreef. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită met een sublieme pass. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szymkowiak is nu in balbezit. Gulyás onderschept slim de pass. Gulyás geeft een lange en hoge pass. Štetka heeft problemen om de bal te vangen. Štetka geeft de bal voor. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Badolato kopt de bal weg. Daar is Adamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak passt de bal in één keer door. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Zalesianka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 59%, FC Zalesianka 41%.
Stojacy Pal reaktywacja - FC Zalesianka 1:2