Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszenna Tarnów Tytany Pracy FC
Autobus Tactiek Defensywa 2
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak speelt de bal door. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deak heeft problemen om de bal te vangen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak haalt uit met een fantastische trap. Kendzia bokst de bal weg.

10e minuut.
Trimarco met een snelle inworp. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa geeft een lange en hoge pass. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:1

11e minuut.
Zygierewicz met een sublieme pass. Daar is Polok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygierewicz is nu in balbezit. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trimarco geeft een lange en hoge pass. Deak rent richting de bal. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira schiet op doel. Kendzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:2

43e minuut.
Klopp rent richting de bal. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou geeft een hoge lob. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 46%, Tytany Pracy FC 54%.
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:2

56e minuut.
Octávio Mangabeira speelt de bal door. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:3

60e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco rent richting de bal. Met opzet legt Polok zijn tegenspeler op de grond. Polok krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Deak kopt de bal weg. Bako probeert de bal met de borst te controleren. Bako speelt de bal door. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Akalin geeft de bal voor. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou passt de bal met de wreef. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 53%, Tytany Pracy FC 47%.
Pszenna Tarnów - Tytany Pracy FC 0:4