Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje Raymond Franz
classe Tactiek fikimiki4
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Fajth geeft de bal voor. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs met een sublieme pass. Klungelig pakt Pierścionek de bal. Pierścionek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Babs is nu in balbezit. Babs passt de bal met de wreef. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek haalt uit met een fantastische trap. Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 1:0

16e minuut.
Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva bokst de bal weg.

16e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk passt de bal met de wreef. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek haalt uit met een fantastische trap. Ivarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tüptürk met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Karolek speelt de bal door. Tüptürk geeft een hoge lob. Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz geeft de bal voor. Pierścionek maakt een snoekduik en kopt de bal. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pierścionek is nu in balbezit. Arricca begaat een overtreding. Pierścionek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babs maakt een snoekduik en kopt de bal. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tüptürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milion. Tüptürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podkováň zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 2:0

40e minuut.
Arricca rent richting de bal. Arricca passt de bal in één keer door. Tüptürk met een sublieme pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 27%, Raymond Franz 73%.
FC Mściwoje - Raymond Franz 2:0

48e minuut.
Sidea kopt de bal weg. Babs rent richting de bal. Bali begaat een overtreding. Babs raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sidea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dosca geeft een lange en hoge pass. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dalcin kopt de bal weg. Ala rent richting de bal. Dalcin speelt de bal door. Bichsel rent richting de bal. Bichsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Bali is nu in balbezit. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek schiet op doel. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 3:0

60e minuut.
Tüptürk speelt de bal door. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal met de wreef. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bali geeft de bal voor. Karolek speelt de bal door. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 4:0

65e minuut.
Tüptürk passt de bal in één keer door. Pierścionek heeft problemen om de bal te vangen. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 5:0

70e minuut.
Olak probeert naar een medespeler te passen. Felloni Cinali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sidea probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gombrowicz kopt de bal weg. Bali heeft problemen om de bal te vangen. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 6:0

80e minuut.
Babs passt de bal in één keer door. Daar is Podkováň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkováň met een sublieme pass. Sidea is nu in balbezit. Sidea geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Raymond Franz 7:0

81e minuut.
Sidea onderschept slim de pass. Sidea probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Pierścionek probeert de bal met de borst te controleren. Oliva bokst de bal weg. Pierścionek kan de bal niet met de borst controleren. Pierścionek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sidea kopt de bal weg. Babs heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz geeft de bal voor. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sidea met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz geeft een hoge lob. Pierścionek springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 32%, Raymond Franz 68%.
FC Mściwoje - Raymond Franz 7:0