Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz FC Mściwoje
fikimiki4 Tactiek batyskaff
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Tüptürk passt de bal met de wreef. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sidea probeert naar een medespeler te passen. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk speelt de bal door. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. Oliva bokst de bal weg.

9e minuut.
Sidea probeert naar een medespeler te passen. Ivarsson rent richting de bal. Ivarsson geeft een hoge lob. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk passt de bal zonder na te denken. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:1

17e minuut.
Babs passt de bal in één keer door. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea passt de bal in één keer door. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:2

25e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk passt de bal met de wreef. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:3

28e minuut.
Olak onderschept slim de pass. Olak speelt de bal door. Daar is Tüptürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Babs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:4

32e minuut.
Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk speelt de bal door. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bali de bal onder controle te krijgen. Oliva bokst de bal weg.

42e minuut.
Gombrowicz rent richting de bal. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk passt de bal zonder na te denken. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Arricca rent richting de bal. Podkováň verovert de bal door een tackle van achteren. Podkováň geeft een hoge lob. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 67%, FC Mściwoje 33%.
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:4

50e minuut.
Tüptürk is nu in balbezit. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gombrowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Tüptürk de bal. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dosca geeft een lange en hoge pass. Goertz kopt de bal weg. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea geeft een lange en hoge pass. Babs springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Babs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ivarsson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidea neemt de hoekschop. Babs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernacki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Babs is nu in balbezit. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. Babs probeert de bal aan de voet te houden. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin schiet op doel. Pachota bokst de bal weg. Ala onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sułkowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Olak met de inworp. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal in één keer door. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ivarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:6

84e minuut.
Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:7

86e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. Babs schiet op doel. De bal raakt de paal. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 71%, FC Mściwoje 29%.
Raymond Franz - FC Mściwoje 0:7