Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytany Pracy FC Stojacy Pal reaktywacja
Defensywa 2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 38.9
goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Štetka is nu in balbezit. Štetka speelt de bal door. Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch passt de bal zonder na te denken. Octávio Mangabeira probeert naar een medespeler te passen. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Štetka heeft problemen om de bal te vangen. Trimarco rent richting de bal. Štetka begaat een overtreding. Štetka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lisino heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka rent richting de bal. Marchewka speelt de bal door. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gulyás probeert de bal met de borst te controleren. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka passt de bal zonder na te denken. Deak heeft problemen om de bal te vangen. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Deak haalt uit met een fantastische trap. Zuping kopt de bal weg. Ciavarrella kan de bal niet met de borst controleren. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Piesiak bokst de bal weg.

44e minuut.
Lisino rent richting de bal. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopp begaat een overtreding. Klopp krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira passt de bal in één keer door. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak schiet op doel. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Stojacy Pal reaktywacja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 41%, Stojacy Pal reaktywacja 59%.
Tytany Pracy FC - Stojacy Pal reaktywacja 1:0

46e minuut.
Deak passt de bal met de wreef. Tilger rent richting de bal. Zuping rent richting de bal. Tilger verovert de bal door een tackle van achteren. Tilger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klopp geeft een lange en hoge pass. Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger passt de bal met de wreef. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sakaloglou geeft de bal voor. Octávio Mangabeira kopt de bal weg. Tilger probeert de bal aan de voet te houden. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Tilger is nu in balbezit. Tilger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Stojacy Pal reaktywacja 2:0

56e minuut.
Lisino is nu in balbezit. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka passt de bal in één keer door. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Ciavarrella de bal. Tilger is nu in balbezit. Tilger passt de bal zonder na te denken. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Octávio Mangabeira probeert de bal aan de voet te houden. Tilger is nu in balbezit. Tilger geeft de bal voor. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ciavarrella geeft een lange en hoge pass. Bucătaru speelt de bal door. Klungelig pakt Komar de bal. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tilger onderschept slim de pass. Tilger speelt de bal door. Deak is nu in balbezit. Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Octávio Mangabeira met de inworp. Tilger rent richting de bal. Tilger geeft een hoge lob. Zuping heeft problemen om de bal te vangen. Deak rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sakaloglou neemt de hoekschop. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Stojacy Pal reaktywacja 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 21%, Stojacy Pal reaktywacja 79%.
Tytany Pracy FC - Stojacy Pal reaktywacja 3:0