Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojacy Pal reaktywacja Tytany Pracy FC
Normal Tactiek Defensywa 2
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 44.6
matig Schieten goed
matig Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vulev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchewka rent richting de bal. Marchewka geeft een lange en hoge pass. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Volešák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulev onderschept slim de pass. Vulev probeert naar een medespeler te passen. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ... Quiriconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Gulyás speelt de bal door. Lisino rent richting de bal. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka geeft een hoge lob. Deak maakt een snoekduik en kopt de bal. Quiriconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Quiriconi speelt de bal door. Vulev kopt de bal weg. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quiriconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Tytany Pracy FC 0:1

23e minuut.
Inworp. Sakaloglou met een snelle inworp. Tilger rent richting de bal. Tilger geeft een lange en hoge pass. Deak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brajlović geeft een lange en hoge pass. Vulev is nu in balbezit. Vulev speelt de bal door. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ciavarrella kopt de bal weg. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka met een sublieme pass. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Tytany Pracy FC 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Marchewka de bal. Marchewka probeert naar een medespeler te passen. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou geeft de bal voor. Deak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 68%, Tytany Pracy FC 32%.
Stojacy Pal reaktywacja - Tytany Pracy FC 0:2

53e minuut.
Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Deak heeft problemen om de bal te vangen. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vulev met een snelle inworp. Tilger is nu in balbezit. Tilger geeft een lange en hoge pass. Quiriconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Marchewka rent richting de bal. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Tilger probeert naar een medespeler te passen. Komar onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vulev neemt de hoekschop. Quiriconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Deak de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sakaloglou met een snelle inworp. Tilger geeft een lange en hoge pass. Vulev kopt de bal weg. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Vulev rent richting de bal. Vulev speelt de bal door. Tilger speelt de bal door. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Quiriconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Tilger rent richting de bal. Komar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komar krijgt een gele kaart. Tilger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Marchewka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Octávio Mangabeira komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Volešák is nu in balbezit. Tilger onderschept slim de pass. Komar onderschept slim de pass. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak schiet op doel. Quiriconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Brajlović probeert de bal aan de voet te houden. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou passt de bal in één keer door. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 74%, Tytany Pracy FC 26%.
Stojacy Pal reaktywacja - Tytany Pracy FC 0:2