Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka Pszenna Tarnów
NOOB Tactiek Autobus
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
36.1 gemiddelde waardering 36.9
goed Schieten redelijk
slecht Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Colţan geeft de bal voor. Badolato controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prakash maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Polok is nu in balbezit. Polok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szymkowiak stond buitenspel. Zawadziłło neemt vlug de vrije trap. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 0:1

25e minuut.
Angileri rent richting de bal. Angileri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adamowicz de bal. Polok is nu in balbezit. Polok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Polok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawadziłło geeft een hoge lob. Ciucean rent richting de bal. Ciucean speelt de bal door. Badolato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 1:1

35e minuut.
Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită onderschept slim de pass. Nechită geeft de bal voor. Badolato rent richting de bal. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 2:1

43e minuut.
Angileri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawadziłło is nu in balbezit. Ciucean begaat een overtreding. Zawadziłło raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 59%, Pszenna Tarnów 41%.
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 2:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Zygierewicz de bal onder controle te krijgen. Boruciński is nu in balbezit. Boruciński passt de bal met de wreef. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Buitenspel voor Rivano. Goede buitenspelval van de verdediging. Mikosiak neemt vlug de vrije trap. Boruciński rent richting de bal. Boruciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Rivano rent richting de bal. Rivano geeft een hoge lob. Badolato rent richting de bal. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badolato is nu in balbezit. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nechită neemt de hoekschop. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato schiet op doel. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivano rent richting de bal. Rivano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean met een sublieme pass. Rivano met een sublieme pass. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ciucean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perret komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Angileri onderschept slim de pass. Angileri passt de bal in één keer door. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 3:1

89e minuut.
Santarém Leite rent richting de bal. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewski passt de bal in één keer door. Polok is nu in balbezit. Polok schiet op doel. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 55%, Pszenna Tarnów 45%.
FC Zalesianka - Pszenna Tarnów 3:1