Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka FC Mściwoje
NOOB Tactiek classe
38% Balbezit 62%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.6 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten excellent
poor Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită geeft de bal voor. Karolek kopt de bal weg. Sidea heeft problemen om de bal te vangen. Badolato rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nechită geeft een lange en hoge pass. Rivano is nu in balbezit. Rivano probeert naar een medespeler te passen. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea passt de bal met de wreef. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Mściwoje 0:1

12e minuut.
Nechită is nu in balbezit. Tüptürk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tüptürk de bal. Tüptürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sidea passt de bal in één keer door. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită passt de bal in één keer door. Rivano rent richting de bal. Rivano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Tüptürk passt de bal zonder na te denken. Podkováň is nu in balbezit. Podkováň passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Babs de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Adamowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gombrowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Dehaut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 47%, FC Mściwoje 53%.
FC Zalesianka - FC Mściwoje 0:1

47e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk geeft de bal voor. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Mściwoje 0:2

51e minuut.
Santarém Leite is nu in balbezit. Gombrowicz onderschept slim de pass. Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Podkováň rent richting de bal. Podkováň passt de bal met de wreef. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk geeft een hoge lob. Sidea heeft problemen om de bal te vangen. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Goertz passt de bal zonder na te denken. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea passt de bal zonder na te denken. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Mściwoje 0:3

77e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Sidea onderschept slim de pass. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk schiet op doel. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ridong met een harde bal richting middenveld. Podkováň kopt de bal weg. Daar is Babs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidea met een sublieme pass. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Adamowicz probeert de bal aan de voet te houden. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 69%, FC Mściwoje 31%.
FC Zalesianka - FC Mściwoje 0:3