Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje FC Zalesianka
batyskaff Tactiek NOOB
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 33.9
uitstekend Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Petrouš neemt vlug de vrije trap. Adamowicz rent richting de bal. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 1:0

8e minuut.
Gombrowicz passt de bal in één keer door. Fajth rent richting de bal. Fajth passt de bal zonder na te denken. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 2:0

10e minuut.
Fajth is nu in balbezit. Fajth geeft een hoge lob. Babs heeft problemen om de bal te vangen. Babs draait met de bal, schiet en ... Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 3:0

11e minuut.
Colţan probeert de bal aan de voet te houden. Adamowicz rent richting de bal. Babs begaat een overtreding. Babs krijgt een gele kaart. Adamowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colţan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rivano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ścianek stond buitenspel. Goertz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Adamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs draait met de bal, schiet en ... Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 4:0

16e minuut.
Klungelig pakt Fajth de bal. Fajth geeft een hoge lob. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 5:0

19e minuut.
Petrouš rent richting de bal. Petrouš geeft een lange en hoge pass. Babs heeft problemen om de bal te vangen. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 6:0

22e minuut.
Podkováň rent richting de bal. Podkováň passt de bal in één keer door. Sidea heeft problemen om de bal te vangen. Sidea geeft een hoge lob. Adamowicz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidea zal de hoekschop nemen. Babs krijgt zijn hoofd ertegen. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Badolato kopt de bal weg. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Santarém Leite met een sublieme pass. Rivano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Podkováň probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Babs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 7:0

42e minuut.
Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea met een sublieme pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 30%, FC Zalesianka 70%.
FC Mściwoje - FC Zalesianka 7:0

46e minuut.
Podkováň rent richting de bal. Ciucean met een sublieme pass. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea schiet op doel. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 8:0

49e minuut.
Daar is Petrouš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santarém Leite geeft een hoge lob. Goertz kopt de bal weg. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 9:0

51e minuut.
Olak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Karolek onderschept slim de pass. Karolek met een sublieme pass. Babs rent richting de bal. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - FC Zalesianka 10:0

57e minuut.
Podkováň passt de bal in één keer door. Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidea passt de bal zonder na te denken. Olak heeft problemen om de bal te vangen. Olak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Sidea. Goede buitenspelval van de verdediging. Bernacki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Sułkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Olak met een sublieme pass. Daar is Podkováň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkováň passt de bal in één keer door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Nechită met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth geeft een hoge lob. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Dehaut bokst de bal weg. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 35%, FC Zalesianka 65%.
FC Mściwoje - FC Zalesianka 10:0