Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytany Pracy FC Niezłomni
Defensywa 2 Tactiek Mourinho
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
García Juan geeft een hoge lob. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vukmanović ... Strafschop! Octávio Mangabeira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tilger rent richting de bal. Tilger haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:0

12e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal in één keer door. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad geeft een hoge lob. Sierant springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Savov trapt de bal weg. Tilger kopt de bal weg. Guglia heeft problemen om de bal te vangen. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... Savov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:1

21e minuut.
Lindblad kopt de bal weg. Sierant is nu in balbezit. Klopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klopp krijgt een gele kaart. Sierant raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindblad komt bij de bal en schiet. Savov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Marchewka rent richting de bal. Dediu onderschept slim de pass. Dediu met een sublieme pass. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paluch trapt de bal weg. Dediu rent richting de bal. Dediu geeft een lange en hoge pass. Sierant kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Savov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 53%, Niezłomni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:1

49e minuut.
Sakaloglou geeft een lange en hoge pass. Sibiescu met een sublieme pass. Octávio Mangabeira kopt de bal weg. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tilger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guglia is nu in balbezit. Tilger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilger krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes schiet op doel. Savov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal in één keer door. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... Savov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:2

72e minuut.
Guglia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Juan de bal. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Savov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytany Pracy FC 52%, Niezłomni 48%.
Tytany Pracy FC - Niezłomni 1:3