Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni Tytany Pracy FC
Mourinho Tactiek Defensywa 2
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Vukmanović met een sublieme pass. Zasadzki speelt de bal door. Korolewski is nu in balbezit. Tilger verovert de bal door een tackle van achteren. Tilger draait met de bal, schiet en ... Sibiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Cortes draait met de bal, schiet en ... García Juan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Savov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Tytany Pracy FC 1:0

6e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Lindblad heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zasadzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Cortes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Juan. Cortes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Trimarco geeft een lange en hoge pass. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deak. Deak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Klopp de bal. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopp onderschept slim de pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Savov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Tytany Pracy FC 2:0

28e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tilger is nu in balbezit. Tilger passt de bal met de wreef. Skafidas rent richting de bal. Deak onderschept slim de pass. Deak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paluch geeft de bal voor. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paluch de bal. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 35%, Tytany Pracy FC 65%.
Niezłomni - Tytany Pracy FC 2:0

48e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Savov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Vukmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak is nu in balbezit. Vukmanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vukmanović krijgt een gele kaart. Deak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tilger wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt García Juan de bal. Lindblad met een sublieme pass. Daar is Cortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Tytany Pracy FC 3:0

62e minuut.
Zasadzki probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Juan is nu in balbezit. Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
García Juan rent richting de bal. Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Savov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Sierant verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou passt de bal in één keer door. Tilger met een sublieme pass. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Korolewski onderschept slim de pass. Sakaloglou onderschept slim de pass. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglia geeft een lange en hoge pass. Bucătaru rent richting de bal. Sierant verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 39%, Tytany Pracy FC 61%.
Niezłomni - Tytany Pracy FC 3:0