Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohun Stojacy Pal reaktywacja
Jazda Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Faulstich probeert naar een medespeler te passen. Fares rent richting de bal. Fares passt de bal in één keer door. Iscru rent richting de bal. Iscru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Stegaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek geeft een hoge lob. Eltemiz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mäyrä passt de bal in één keer door. Fares rent richting de bal. Fares met een sublieme pass. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zuping geeft de bal voor. Gyurkovits kan de bal niet met de borst controleren. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel. Lugthart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 0:1

19e minuut.
Fares passt de bal zonder na te denken. Bębenek rent richting de bal. Bębenek met een sublieme pass. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eltemiz is nu in balbezit. Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Iscru is nu in balbezit. Iscru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 1:1

21e minuut.
Hai rent richting de bal. Eltemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Volešák is nu in balbezit. Eltemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Eltemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 2:1

23e minuut.
Mäyrä onderschept slim de pass. Mäyrä speelt de bal door. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eltemiz de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fares neemt de hoekschop. Eltemiz kopt de bal weg. Bębenek rent richting de bal. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek passt de bal met de wreef. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fares speelt de bal door. Fominha rent richting de bal. Fominha geeft een hoge lob. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 3:1

44e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha geeft de bal voor. Eltemiz springt en kopt de bal. Quiriconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 40%, Stojacy Pal reaktywacja 60%.
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 4:1

46e minuut.
Morton komt het veld opgelopen. Princ komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Princ passt de bal in één keer door. Piesiak is nu in balbezit. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. Morton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 5:1

50e minuut.
Volešák bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák geeft de bal voor. Gyurkovits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hai is nu in balbezit. Hai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Morton rent richting de bal. Morton passt de bal in één keer door. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Volešák de bal. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek passt de bal zonder na te denken. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 6:1

66e minuut.
Fominha is nu in balbezit. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás onderschept slim de pass. Bębenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bębenek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Vanco de bal. Vanco probeert naar een medespeler te passen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass. Iscru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Princ passt de bal met de wreef. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek passt de bal met de wreef. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 7:1

87e minuut.
Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás geeft de bal voor. Hai rent richting de bal. Hai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 29%, Stojacy Pal reaktywacja 71%.
Bohun - Stojacy Pal reaktywacja 7:1