Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszenna Tarnów Raymond Franz
Autobus Tactiek fikimiki4
47% Balbezit 53%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34.9 gemiddelde waardering 37.6
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


25e minuut.
Boruciński met een sublieme pass. Daar is Mikosiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca rent richting de bal. Mikosiak onderschept slim de pass. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. Oliva bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Dosca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosca geeft een lange en hoge pass. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali heeft problemen om de bal te vangen. Felloni Cinali haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski geeft een hoge lob. Zygierewicz kopt de bal weg. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zawadziłło geeft de bal voor. Hoff heeft problemen om de bal te vangen. Polok rent richting de bal. Polok draait met de bal, schiet en ... Ivarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ilonczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonczak geeft een lange en hoge pass. Polok rent richting de bal. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een lange en hoge pass. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Raymond Franz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 31%, Raymond Franz 69%.
Pszenna Tarnów - Raymond Franz 0:1

50e minuut.
Kian kopt de bal weg. Bali probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygierewicz. Zygierewicz krijgt een gele kaart. Bali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel haalt uit met een fantastische trap. Kendzia bokst de bal weg. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Dalcin rent richting de bal. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Raymond Franz 0:2

54e minuut.
Chung is nu in balbezit. Chung passt de bal zonder na te denken. Kian rent richting de bal. Polok is nu in balbezit. Polok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Raymond Franz 1:2

77e minuut.
Felloni Cinali geeft de bal voor. Németh rent richting de bal. Mikosiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikosiak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung passt de bal in één keer door. Zawadziłło speelt de bal door. Polok is nu in balbezit. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 37%, Raymond Franz 63%.
Pszenna Tarnów - Raymond Franz 1:2