Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz Pszenna Tarnów
fikimiki4 Tactiek Autobus
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 33.8
adequate Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen average


9e minuut.
Arricca met een snelle inworp. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali speelt de bal door. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo onderschept slim de pass. Neo probeert naar een medespeler te passen. Chok is nu in balbezit. Chok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Felloni Cinali speelt de bal door. Daar is Milion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milion probeert naar een medespeler te passen. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Felloni Cinali kopt de bal weg. Németh controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prakash neemt vlug de vrije trap. Chok is nu in balbezit. Chok haalt uit met een fantastische trap. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Arricca geeft een hoge lob. Dalcin rent richting de bal. Dalcin passt de bal zonder na te denken. Bichsel heeft problemen om de bal te vangen. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 1:0

33e minuut.
Felloni Cinali heeft problemen om de bal te vangen. Felloni Cinali probeert naar een medespeler te passen. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin schiet op doel. Prętczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 2:0

40e minuut.
Németh is nu in balbezit. Met opzet legt Prakash zijn tegenspeler op de grond. Németh raakt geblesseerd tijdens het duel. Arricca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 63%, Pszenna Tarnów 37%.
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 3:0

54e minuut.
Milion passt de bal zonder na te denken. Arricca rent richting de bal. Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chung krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Esawaran probeert naar een medespeler te passen. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo passt de bal in één keer door. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chok draait met de bal, schiet en ... Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ivarsson geeft een lange en hoge pass. Milion kan de bal niet met de borst controleren. Milion geeft de bal voor. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 4:0

60e minuut.
Kian met een sublieme pass. Krishnan kan de bal niet met de borst controleren. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin schiet op doel. Prętczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 5:0

67e minuut.
Milion passt de bal in één keer door. Felloni Cinali geeft een hoge lob. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin haalt uit met een fantastische trap. Prętczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Esawaran passt de bal met de wreef. Daar is Neo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo passt de bal met de wreef. Chok rent richting de bal. Chok schiet op doel. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Hoff is nu in balbezit. Hoff geeft een lange en hoge pass. Bichsel rent richting de bal. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Felloni Cinali de bal. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin draait met de bal, schiet en ... Prętczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 60%, Pszenna Tarnów 40%.
Raymond Franz - Pszenna Tarnów 6:0