Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni FC Zalesianka
Mourinho Tactiek NOOB
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 34.4
excellent Schieten average
very good Passen poor
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Szymkowiak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Korolewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 1:0

8e minuut.
Angileri probeert naar een medespeler te passen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dehaut probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă kopt de bal weg. Lindblad met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Perret rent richting de bal. Guglia verovert de bal door een tackle van achteren. Guglia geeft een lange en hoge pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 2:0

29e minuut.
Perret passt de bal zonder na te denken. Cortes is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Colţan de bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 3:0

32e minuut.
Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skafidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badolato verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guglia passt de bal met de wreef. Dediu speelt de bal door. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 4:0

39e minuut.
Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant is nu in balbezit. Ridong verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 5:0

44e minuut.
Colţan geeft de bal voor. Santarém Leite probeert de bal met de borst te controleren. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 29%, FC Zalesianka 71%.
Niezłomni - FC Zalesianka 5:0

46e minuut.
Rivano passt de bal zonder na te denken. Colţan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Paal! Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colţan is nu in balbezit. Sierant onderschept slim de pass. Sierant passt de bal met de wreef. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 6:0

55e minuut.
Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft een hoge lob. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

61e minuut.
Daar is Szymkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasadzki speelt de bal door. Cortes rent richting de bal. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel. Dehaut bokst de bal weg. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 7:0

66e minuut.
Perret probeert naar een medespeler te passen. Skafidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato onderschept slim de pass. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes rent richting de bal. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 8:0

69e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Vukmanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cortes is nu in balbezit. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasadzki met een snelle inworp. Cortes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad speelt de bal door. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Angileri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angileri krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 9:0

83e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Zalesianka 10:0

88e minuut.
Korolewski geeft een lange en hoge pass. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 24%, FC Zalesianka 76%.
Niezłomni - FC Zalesianka 10:0