Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka Niezłomni
NOOB Tactiek Mourinho
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.2 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten excellent
poor Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Lindblad met een sublieme pass. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sierant zal de hoekschop nemen. Lindblad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:1

5e minuut.
Daar is Santarém Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Zasadzki kopt de bal weg. Angileri heeft problemen om de bal te vangen. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:2

19e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal in één keer door. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad rent richting de bal. Lindblad schiet op doel. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ścianek is nu in balbezit. Dediu onderschept slim de pass. Dediu speelt de bal door. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gogoasă passt de bal in één keer door. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:3

30e minuut.
Nechită passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lindblad de bal. Lindblad met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierant rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:4

36e minuut.
Cortes rent richting de bal. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zasadzki met een snelle inworp. Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft een hoge lob. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guglia probeert naar een medespeler te passen. Ciucean rent richting de bal. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad geeft de bal voor. Cortes maakt een snoekduik en kopt de bal. Dehaut bokst de bal weg. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:5

40e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Lindblad rent richting de bal. Lindblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:6

42e minuut.
Dediu passt de bal zonder na te denken. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Dehaut bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cortes probeert de bal aan de voet te houden. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft de bal voor. Sierant controleert de bal met de borst. Sierant geeft de bal voor. Dehaut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 79%, Niezłomni 21%.
FC Zalesianka - Niezłomni 0:6

46e minuut.
Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolewski geeft een hoge lob. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Paal! Adamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:7

48e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. Dehaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:8

50e minuut.
Angileri rent richting de bal. Angileri geeft een hoge lob. Cortes is nu in balbezit. Lindblad rent richting de bal. Lindblad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:9

53e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dediu geeft de bal voor. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:10

57e minuut.
Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki passt de bal met de wreef. Cortes is nu in balbezit. Lindblad rent richting de bal. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Dehaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:11

63e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sierant passt de bal zonder na te denken. Gogoasă rent richting de bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:12

70e minuut.
Gogoasă met een sublieme pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:13

73e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:14

76e minuut.
Santarém Leite rent richting de bal. Dediu onderschept slim de pass. Dediu met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Buitenspel voor Sierant. Goede buitenspelval van de verdediging. Dehaut neemt vlug de vrije trap. Nechită kopt de bal weg. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:15

84e minuut.
Colţan met een snelle inworp. Zasadzki geeft de bal voor. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:16

87e minuut.
Guglia passt de bal zonder na te denken. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Daar is Cortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gogoasă geeft de bal voor. Klungelig pakt Colţan de bal. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Niezłomni 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 74%, Niezłomni 26%.
FC Zalesianka - Niezłomni 0:17