Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje Tytany Pracy FC
batyskaff Tactiek Defensywa 2
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 46
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Paluch kopt de bal weg. Klungelig pakt García Juan de bal. Sidea rent richting de bal. Sidea draait met de bal, schiet en ... Savov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Trimarco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 1:0

9e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Trimarco geeft een hoge lob. Fajth rent richting de bal. Deak onderschept slim de pass. Deak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira geeft een lange en hoge pass. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... Ropśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Tüptürk de bal. Marchewka onderschept slim de pass. Podkováň tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchewka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marchewka kan niet meer verder spelen. Vulev komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Babs is nu in balbezit. Klopp onderschept slim de pass. Tüptürk onderschept slim de pass. Tüptürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 2:1

35e minuut.
Tüptürk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Gombrowicz met een sublieme pass. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. Savov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 3:1

41e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Sidea met een sublieme pass. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Savov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 4:1

41e minuut.
Podkováň raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernacki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 46%, Tytany Pracy FC 54%.
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 4:1

50e minuut.
Klopp passt de bal in één keer door. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea passt de bal in één keer door. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gombrowicz passt de bal met de wreef. Sidea is nu in balbezit. Sidea geeft de bal voor. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sidea met een sublieme pass. Tüptürk met een sublieme pass. Klopp onderschept slim de pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 5:1

65e minuut.
Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Ala verovert de bal door een tackle van achteren. Ala geeft een lange en hoge pass. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. Savov bokst de bal weg.

67e minuut.
Goertz is nu in balbezit. Goertz geeft een lange en hoge pass. Tüptürk heeft problemen om de bal te vangen. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Savov bokst de bal weg.

68e minuut.
Vulev rent richting de bal. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki passt de bal in één keer door. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Babs springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pachota komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth geeft de bal voor. Sidea geeft de bal voor. Babs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Olak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Octávio Mangabeira geeft een lange en hoge pass. Goertz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sakaloglou neemt de hoekschop. Deak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 5:2

76e minuut.
Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Paluch kopt de bal weg. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Savov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Trimarco met een sublieme pass. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fajth passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 52%, Tytany Pracy FC 48%.
FC Mściwoje - Tytany Pracy FC 5:2