Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz Stojacy Pal reaktywacja
fikimiki4 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 39
good Schieten good
average Passen average
average Verdedigen solid


6e minuut.
Pretterer met een sublieme pass. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Felloni Cinali geeft een hoge lob. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pretterer is nu in balbezit. Pretterer geeft een hoge lob. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai haalt uit met een fantastische trap. Oliva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 0:1

9e minuut.
Pretterer is nu in balbezit. Pretterer passt de bal in één keer door. Hai is nu in balbezit. Lisino rent richting de bal. Lisino draait met de bal, schiet en ... Oliva bokst de bal weg.

20e minuut.
Dalcin kopt de bal weg. Ciavarrella met een sublieme pass. Pretterer met een sublieme pass. Hai rent richting de bal. Hai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciavarrella de bal. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 1:1

41e minuut.
Lisino geeft een hoge lob. Štetka rent richting de bal. Hai rent richting de bal. Hai haalt uit met een fantastische trap. Oliva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 52%, Stojacy Pal reaktywacja 48%.
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 1:2

49e minuut.
Arricca kopt de bal weg. Volešák geeft een hoge lob. Štetka rent richting de bal. Štetka geeft een lange en hoge pass. Hai maakt een snoekduik en kopt de bal. Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer probeert naar een medespeler te passen. Lisino is nu in balbezit. Lisino geeft de bal voor. Hai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Volešák geeft een lange en hoge pass. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai passt de bal zonder na te denken. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka geeft een lange en hoge pass. Oliva bokst de bal weg. Hai springt en kopt de bal. Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dalcin rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felloni Cinali zal de hoekschop nemen. Daar is Bichsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Felloni Cinali passt de bal zonder na te denken. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarrella begaat een overtreding. Németh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Németh kan niet meer verder spelen. Bahlke komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hai de bal. Hai draait met de bal, schiet en ... Oliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Komar rent richting de bal. Komar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felloni Cinali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milion geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dalcin rent richting de bal. Dalcin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 53%, Stojacy Pal reaktywacja 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raymond Franz - Stojacy Pal reaktywacja 2:2